Hei.

Som mamma er det mye å passe på, mye som skal gjøres rett, mye som absolutt ikke må gjøres og generelt en jungel av må/må ikke.

Som at ungene jo må få en sterk og frisk rygg når de vokser opp. Det er jo mammaens største frykt at hun oppdrar en potetsekk som i en alder av sju fortsatt ligger på rygg på gulvet og så vidt snur hodet etter lyden av en rangle. Så her er det faktisk bare å legge seg i hardtrening allerede. Ungen har tross alt bikket fire uker med god margin (hvor ble forøvrig den måneden av?)

Og det er søkkevis av tips. La dem se på noe morsomt, la søsken eller foreldre ligge på gulvet ved siden av, gjør det på stellebordet.

For det er jo viktig må vite. Det styrker musklaturen i rygg og nakke, det bedrer balansen og det gir visst nok barnet bevegelseserfaring…

Vel, det aller aller viktigste med mageleie er jo at man får tatt så fine bilder når ungen ligger i mageleie! Og det er tross alt det viktigste for en mor. Fine bilder som senere kan støve bort i en skuff, eller et album, eller mest sannsynlig på nettlagring eller en harddisk som ligger i en bankboks.

Så jeg har trent og trent på dette med mine tre små og er nå i gang med nummer fire. Og det blir jo fine bilder, eller det har blitt det frem til nå.. Jeg gir dere i stigende rekkefølge:

Eir

IMG_1213

Isa

IMG_7243

 

Yme

IMG_4560

 

Og jeg ser at vi må trene litt mer….

Dis (dette til tross for at vi ligger oppå mammas bryst, noe som burde være både koselig, pluss at hun har noe kjent og morsomt å se på, nemlig meg..)

IMG_7979

 

Så face it, det er innmari mye mer trivelig å ligge på rygg i en varm armkrok… Selv babyer uten språk kan formidle det ganske klart…

IMG_7982

 

3 Kommentarer on Mageleie….

  1. Ganske klart hva som var foretrukket der, ja! Hahaha, aldeles herlig! Og nå mer enn noensinne, dette er fra samme form som Yme! Lykke til med hardtrening, den måneden har gått veldig fort!
    Avdeling Holt/ Anja Holt Vil gjerne at du leser denne blogposten #hjemmeferie (på nett)My Profile

  2. Så kjent ut ja. 🙂 Dette husets nummer fire så heller ikke vitsen med å streve med å holde hodet oppe den første tida. Nå er hun 4 1/2 mnd, og det er langt mer stas å ligge på magen og titte på verden.
    Langtvekkistan Vil gjerne at du leser denne blogposten FjortisMy Profile

Stengt for kommentarer.