Hei.

Som jeg nevnte i forrige innlegg så har jo som sagt sommeren kommet hit til nordnorge. I dag har vel gradestokken nærmet seg hele sju grader og alle sluser har stått på vid gap og det er i allefall liten sjanse for skogbrann (man må ta med de positive tingene)

IMG_7932

 

Dette stopper jo ikke tøffe nordlendinger så Isa har spilt (og vunnet) fotballkamp og Henning har klippet plenen. Vi har vistnok en bioklipper eller noe sånt og da skal det klippes uansett vær. Yme har vært i barnehagen, men ble hentet tidlig av en lekelysten mormor og han har glad og lykkelig lekt med mormor hele ettermiddagen.

Leken, latteren, gleden, ja stort sett livet skal man tro Yme, tok en brå slutt klokken halv fem da tiden var kommet for at mormor skulle dra hjem. Stakkars Yme, det var jo så mye lek som ikke var lekt, så mange ord som ikke var sagt, så mange klemmer som ikke var klemt og så mange lattere som ikke var ledd. Mormor hadde jo bare vært her i usle fem dager. Alt for lite.

Vel, om været ikke stopper fotballkamper i miniputtserien, gressklipping eller annet som vanligvis bedrives i sol så stoppet det Torghatten Nords hurtigbåtrute mellom Bodø og Helgeland.

Nå var jo jeg og mormor kommet et stykke på vei før dette ble opplyst på nettsiden til Torghatten Nord, men vi ante uråd da bilen holdt på å blåse av veien da vi kom ut av Storviktunellen… Så vi ringte hjem og sa at vi snudde. Usikkert hvem gleden var størst hos, Yme eller Henning som da hadde vært hjemme i tre kvarter med en vrælende mormorsavnende gutt.

IMG_7931

Nå håper Yme at dagens kuling går over til frådende storm i morgen slik at ferga heller ikke går, og det er jo slett ikke umulig, for med fare for å gjenta meg selv her: sommeren har kommet!

3 Kommentarer on Mer sommer…

Stengt for kommentarer.