Hei.

//Innlegget er sponset av Netflix//

I dag har vi vært i Bodø. Siden vi har hatt den fineste, varmeste og flotteste værdagen som tenkes kan i dag fant vi ut at den burde tilbringes på innsiden av veggene på City Nord.

Grunnen til dette er våre fotballspillende døtre. Uheldigvis vokser de og dersom de ikke skal få koldbrann i tærne så var nye fotballsko en nødvendighet og da må vi nesten ha dem med for å prøve. Yme trengte også flere sko i og med at han kun har et par joggesko og et par cherrox. Min plan om å ikke kjøpe 20 par sko til ungen slik som jeg gjorde med Eir da hun var liten har fungert litt for godt.

Jentene var vel inneforstått med at vi måtte være litt effektive og benytte tiden når Dis sov i vogna til å gjøre det vi skulle. Og de var veldig flinke. Prøvde sko og lekte med Yme i lekeavdelingen på Coop mens jeg og Henning speedhandlet mat. Alt vel så langt…

Så skulle vi til kassen. Et par joggesko, et par sommersko og et par basketsko rikere samt noe mat og greier..

Yme var IKKE ferdig med å leke. IKKE I DET HELE TATT. Jeg beklager herved til alle handlende på City Nord i dag. Hylene hørtes nok selv i de mest bortgjemte kroker. Det er utrolig hvilket volum en treåring som ikke får det som han vil kan vise frem. Og alle tenkelige versjoner av hylende unge ble vist frem. Det ble til og med kastet ting i raseri så her snakker vi utbrudd…

Ikke ble det bedre av at faren bar ham ut av butikken, opp rulletrappa, ut i parkeringshuset og satte ham i bilen mens vi pakket inn varene. Eir trillet febrilsk på en Dis som ble mer og mer sulten. Jeg satt med en fortsatt vrælende Yme i fanget, Isa sukket og lurte på om det i det hele tatt kom til å bli sushi i dag.. jada, riktig koselig å være på tur.. Ikke helt som vi bruker å ha det for det bruker å være mer idyllisk enn som så.

Og så kom jeg på løsningen. “Yme, kanskje du vil sitte i handlevogna og se film?” Elskede Zack og Quack!! Zack og Quack er en gutt og en and som lever i en en Pop Up-verden av papir. Den går på Nick Jr, men bedre, det ligger en haug med episoder på Netflix. Netflix, fine, fine Netflix…..

zack-and-quack-characters-mainImage

Og det er jo underlig at jeg ikke kom på dem før, for om vi skal være ærlig her, Yme kan vel alle episoder utenat. De redder oss på kafe, de redder oss på helgemorgener, de redder oss når verden er generell fæl og man trenger en pause. Ja Zack og Quack er gode venner. På netflix.

Så da ble det først mating av Dis på Subway mens vi andre spiste baguett, videre Chlaes Olson, apoteket, skobutikk med sandalhandling. Om man da kan kalle de kreasjonene jentene fant seg for sandaler.. Alt mens Zack og Quack rullet over skjermen på telefonen og gutten satt som et lys…

Og da vi var på tur ut i bilen kom jeg på: POKKER, vi har jo glemt å kjøpe fotballsko! Det ene vi virkelig skulle i Bodø. Så mens Henning fikk den umulige oppgaven å aktivere en kavende baby, en litt mutt og lei Isa og en Zack og Quack-seende Yme sprang jeg og Eir tilbake til andre enden av City Nord for å kjøpe fotballsko. Vi gikk på sportsbutikken for der regnet jeg jo med at de helt sikkert hadde slikt. Det hadde de ikke.. Så da ble det å løpe helt tilbake til Obs da. Der de hadde ETT par som sto på ei hylle blandt alle voksenskoene. Og av og til har man flaks for de var i størrelse 34, akkurat rett.

Så da ble det endelig sushi. Yme trykket innpå 10 biter kun avbrutt av litt Zack og Quack. Og på de to minuttene ungene ventet ute på at vi skulle betale klarte Isa å ramle på rumpa i en vanndam, Yme hoppet rett oppi samme vanndam og Eir fikk vi akkurat stoppet. Dryppende våte unger ble kledt av, varmen i bilen skrudd på og vi kjørte hjemover…. Dis var lei av bytur og ville egentlig ligge bedagelig ved en pupp, så det ble noen stopp på turen hjem kan man si.

Og grunnen til at det ikke finnes bilder fra turen er at Yme jo brukte telefonen til å se på Netflix..

Vel hjemme ble vårt nyinnkjøpte telt satt opp i hagen, og jentene ligger nå ute og koser seg. Med netflix….. Man kan tross alt ikke campe lengre unna huset enn at man har bredbåndsdekning.

IMG_7792

IMG_7794

De som har fulgt bloggen en stund vet at jeg er med i Netflix`s Streamteam. Og forrige helg ramlet en pakke fra dem ned i postkassa. Med hilsen til hele familien nå som vi har fått et nytt medlem. Og stakkarn er jo nødt til å bli like tv-slave som resten, det følger liksom med familien. Og det skal i allefall ikke stå på utstyret…

IMG_7704 IMG_7707

Selv fikk jeg en fin fleecejakke som Henning allerede har rappet…

Nå sover Yme, Dis har spist og spist og spist og sovnet hun også, jentene har hentet mer godter, flere pledd, mer klær og ligger forhåpentligvis snart g sover ute i teltet og jeg burde vel legge meg jeg og. Men mulig jeg svipper innom Netflix først. Det er da tross alt lørdag kveld.

netflix_3038088b

 

3 Kommentarer on Grusom dag ble litt mindre ille, takket være Zack og Quack

  1. ha,ha, jeg hadde ikke kommet på ideen en gang, – godt redningen er nær og ideene virker. Kreativitete og løsningsorienterte folk digger jeg , og jeg mener de bør belønnes. Og resultatet ble vel som ønsket ?
    Jeg er vel den eneste på kloden som burde få et abbonement til Netflix kastet etter meg. Den Petrinske familie er glad i film og serier, men vi er nok førhistorisk, for vi har ikke somlet til å forøke en streamingtjeneste enda. Er e håp for oss, tro… ?
    Nann karin Vil gjerne at du leser denne blogposten #Hjemmeferie – 20 tips om rimelige aktiviteter i nærmiljøetMy Profile

Stengt for kommentarer.