Hallais!!

I helga var vi i Bodø. På shopping. Fant ut at det var best å holde meg sammen med mamma og pappa denne gangen, så jeg stakk ikke av om noen lurer…

I jula fant jeg jo ut at mamma rett og slett har gjemt alle godsakene i klesskapet mitt til spesielle anledninger. Plutselig var baggen jeg fikk med til mormor full av klær som man faktisk følte seg litt alright i. Det var dressbukser, det var skjorter, det var slips.

Altså, greit nok at pappa stort sett vaser rundt i en joggebukse, eller en arbeidsbukse om han nå skal på jobb, eller til nød en bukse som ser sånn passe grei ut om vi skal noe sted, men må jeg ikles så fæle klær fordet?

Mamma har jo klaget på at jeg har vært så håpløs å kle på de siste månedene. Ja takk for det! Joggebukser, gensere med angrybird, hvalrosser, politibiler og jeg vet ikke hva. Og det aller værste, sånne ullsett der genser og stilongs matcher. Forferdelig. Ingen stil, ingen klasse! Ser jo ut som en toåring. Og jeg er tross alt tre om tre dager….

Men til jul. Det var fint. Dress, vest, slips. Og så fikk jeg verdens kuleste supermannsløyfe hos Eir i julegave.

Så etter jul har jeg tatt skjeen i egen hand. Jeg har plukket ut klær selv! Og de lå jo der, inni skapet mitt. I den øverste skuffa lå det til og med tre sløyfer! TRE!!!! Hva gir dere meg. Det går som en drøm å skifte klær. Når jeg bare får noe som jeg ser ut som folk i!

Men helga. Vi var altså i Bodø. På en butikk som het Hennes og Mauritz. Og jeg fikk med meg Eir, for mamma hun sto jo helt fortapt foran den veggen med gensere. Med Lynet McQueen, med tog, med dill og med dall. NEI!!!! NEI, NEI, NEI!! sa jeg til henne.

Så jeg og Eir shoppa. En stilig pysj med Supermann som passa til sløyfa mi, en dragejakke med tenner på hetta. Og skjorter, en ny sløyfe og så det beste: EN SKINNJAKKE!! Sånn som Eir fikk til jul.. Mamma er jo helt, helt, HELT håpløs når det gjelder klær. Hvorfor i all verden skal du ha den der spurte hun. “Førdi at dein e så kul å fin og ho Eir har likæns!!” Noen ganger må mødre ha det inn med teskje altså..

Gledet meg i hele går til å dra i barnehagen å vise meg frem. Mona syntes jeg var superfin i morges da hun så meg. Sløyfe er så kult!!! Og sånn skinnjakke. Litt kaldt da, men til og fra barnehagen går det greit altså. Stakkars Eir, hun får ikke ta sin skinnjakke på til og fra skola. Mamma stoler ikke på at hun tar på boblejakke i friminuttet da. Men jeg får, for de voksne i barnehagen kler på meg dress. Litt kjipt det da, men har i allefall sløyfa under.

Er dere plaget av håpløse mødre som ikke vet hvordan man skal kle seg?? Nå satser jeg bare på at det er flere sløyfer i bursdagsgavene på torsdag. Burde jo i allefall ha en til hver ukedag..

Snakkes!!

IMG_6984 IMG_7053 IMG_7061 IMG_7063

 

IMG_7060

2 Kommentarer on Yme på shopping….

  1. skinnjakke og sløyfe, DET er stil. Fullstendig enig i det Yme har å si om matchende trøye/longs i ull. Skrekk & gru, og likevel har jeg nettopp gått til innkjøp av et slikt sett (hårreisende dyrt) for å kunne ha noe å trene i, siden min “kjære” (høh) tvinger meg til slikt.
    Nina Vil gjerne at du leser denne blogposten trene?My Profile

  2. Skjønner at det kan bli spennende med shopping etter hvert når frøkna begynner å bli mer klar over hva som finnes av klær i butikken. Akkurat nå går det meste greit, men i dag ble alt galt før jeg til slutt skjønte at det var genseren med hest på som skulle på og ikke den med bamse på.

Stengt for kommentarer.