Hei.

Har dere noengang sittet i et rom, sammen med folk dere i lang tid har sett opp til og beundret, folk dere har blitt inspirert av og som har lært dere en hel masse? Sittet i et rom med folk som dere etter en tid har lært å kjenne litt og faktisk kommet dithen at dere kaller endel av dem for venner, i allefall inne i hodet ditt. Sittet i det rommet og lurt en smule på: hva gjør jeg egentlig her? Før man hiver janteloven på dør og tenker: selvfølgelig sitter jeg her, jeg fortjener å være her, alle her fortjener det like mye..

Vel, jeg følte det litt slik her om dagen da jeg fikk beskjed om at jeg var nominert til Årets mammablogg. Tenk det da. Sammen med 65 andre strålende mammablogger. Folk som CasaKaos, EventyrElin, Petrus og Petrine, To pluss tre, På Tjukka, Hanna i Drømmeland, Mammadamen, Mammalivet, Fru Jacobsen, Diaper Diva Diary. Det er bare noen, men sier jo litt om konkurransen her..

Kåringen foregår slik at det nå i første runde er dere lesere som avgjør hvem av oss 65 som kommer til finalen. 20 strålende mammablogger skal til finalen. Og avstemningen foregår trist nok med SMS. Dog er dette for å avskaffe juks og fanteri som har vært ved tidligere avstemninger.

For å bøte på de tre kronene man må betale for SMS’en så er det flotte preimier å vinne for de som stemmer.

 

Et gavekort på 2500 kroner fra Barnas Hus.

barnas_hus_premier_0

Et halvt års forbruk av bleier og babypleieprodukter fra Libero

libero_premie_0

Og en dritkul kaffetrakter fra Wilfa verdt 2999 kroner.

ws_presisjon_1a_front_nocoffee_wilfa_lr_0

 

Mammabloggen som vinner drar avgårde med et reisegavekort på 10 000 kroner fra ving og ei barnevogn. Tenk det da, da hadde jo barnedåp på Gran Canaria vært så godt som i boks.

Så kjære leser, jeg har skikkelig skikkelig lyst til å komme til den finalen. For det ville vært utrolig spennende å høre hva en jurie bestående av:

– Anette Snarby, journalist hos Mammanett.no
– Ellen Arnstad, sjefsredaktør i Se og Hør
– Hans-Petter Nygård-Hansen, kommunikasjonsrådgiver

– Johanna Grønneberg Mesa, programleder, forfatter og blogger

synes om meg og mine skriblerier.

 

5_instagram

 

Så da er det bare å hive seg over telefonen folkens. Du gir en stemme til min blogg ved å sende: mblogg5 til 2012. Man kan stemme så mange ganger man vil og de 20 som har flest stemmer 16.februar kommer til finalen. Og om du vil titte på de andre nominerte så kan du gjøre det her. Det er jo pappablogger som også skal kåres. De fikk en gratistur inn i finalen, men folk kan stemme for å gi jurien en pekepinn på hva de skal mene….

8 Kommentarer on Nominert til årets mammablogg..

  1. For å være ærlig syntes jeg det var helt ræva premier for å lokke folk til å stemme. Ikke drikker jeg kaffe og ikke har vi barn. Kunne de virkelig ikke funnet på noe mer universalt å friste med? Men lykke til med konkurransen uansett hvor uaktuelle premiene er for meg! 🙂
    Rødhette Vil gjerne at du leser denne blogposten Kroppen min fortjener det besteMy Profile

    • Premiene er nok laget i den tro at kun mødre leser mammablogger og det er jo litt feil da. Men om du vinner så har du jo en fin gave å gi bort da 🙂 🙂

  2. Wohoo. Grattis og vel fortjent. Jeg stemmer i vei jeg. Jobben betaler mobilregninga så får håpe at de er enige i hvem vi skal stemme på 😉

    Lykke til.
    Kirsti Vil gjerne at du leser denne blogposten KaosmorgenMy Profile

Stengt for kommentarer.