Hei.

Jeg sliter fortsatt med å få pakket ned den julepynten altså. Det har rett og slett vært for mye annet å gjøre. Men vi har tatt ned alle lysene ute og har fått eskene ned i stua så det er håp om at det ikke skal bli februar. Jeg har fri neste uke nemlig.

Ungen er ikke særlig hjelpsomme. Isa mener at Luciatoget i vinduet er fantastisk å leke med, like så snømannfamilien som går skitur i det andre vinduet. Hun kan sitte der leeeenge å omrokkere, omjustere, synge og i det hele tatt gli inn i sin egen fantasiverden.

Yme liker det litt røffere. Litt troll og sånn så er han helt med. Så med denne lille bildekavalkaden gir jeg dere Bukkene Bruse i all sin prakt. Trollet var litt ivrig og angrep alle bukkene helt likt. Bukkene angrep hverandre og trollet tror jeg vant til slutt. Men pyttsann, en liten omskrivelse av eventyret må da være lov..

IMG_5889 IMG_5890 IMG_5891 IMG_5892 IMG_5893 IMG_5894 IMG_5895 IMG_5896 IMG_5897 IMG_5898 IMG_5899 IMG_5900

Så med det lover jeg at bloggen blir julepyntfri frem til november/desember… Tror jeg..

4 Kommentarer on De tre bukkene bruse..

  1. hehe, det spiller ingen rolle.. jula varer helt til påske sier de.. og det samme kan det være så lenge barna koser seg med det, om det er en halmbukk eller legomann.. Gratulerer så mye med nominasjonen til årets mammablogger. Den er virkelig fortjent!! 🙂
    trompetmor Vil gjerne at du leser denne blogposten TJUKK OG KJEDELIGMy Profile

    • Takk, takk, er jo veldig morsomt å være med da… Nå er julepynten pakket, og det var godt å bli ferdig med det.. Men ble litt tomt på veggene her..

    • Leeeeenge til påske. Fant ut i kveld at vi faktisk ikke har bært påskepynten på loftet heller. Den står i gangen utenfor soverommet vårt… Men spørs om ikke julepynten må opp i løpet av uka…

Stengt for kommentarer.