Hei.

Netflix lanserte i går en nyhet. Serien Pus med støvler. En pus med sjel, karakter og aksent. Her i huset har vi testet serien på husets to yngste i dag og den falt i smak. Pusen blir jo bedåret av en damepus der i første episode så Isa var helt med, han fekter som bare det med et sverd, så kun en sirene kunne fenget Yme mer. Jeg selv syntes den var helt ok og til tider riktig morsom med replikker som også voksne ler av.

Vi er jo så heldige her i huset at vi er med i Netflix´ stream team. I og med at vi bor langt fra Oslo, events og goodiebags så får vi i stedet av og til litt i posten. Og i dag fikk vi det, med Isa som lykkelig mottager da Eir var ute på overnattingsbesøk.

IMG_7003

I posen lå katteører og teatersminke. Noe som kommer godt med i disse snart karnevaltider. Men det lå et brev i posen. Med en invitasjon til dere lesere. Til ære for katten med støvlene har Netflix laget en fotokonkurranse på Instagram. En Kid In Boots konkurranse. Det er enkelt. Du tar en stykk unge. Så tar du et par støvler og trer på ungen. Så tar du bildet og poster med hashtag #KidInBoots og #PusMedStøvler. Hva premien er vet jeg ikke for det sa brevet intet om, men det er garantert noe bra. Fra Netflix.

Her er vårt bidrag:

IMG_7012

Som bildet viser så var ikke Yme helt fornøyd. Det lå jo bare et par katteører i posen. Men Netflix er Netflix tenkte vi og siden vi tidligere har fått noen fryktelig stilige Turbosnegleøyne så brukte vi dem. Og så var jo mormor her. Mormor måtte jo være med på bilde. Men da fikk jeg ikke plass til støvlene….. Men de er på altså. Så her er neste bidrag som er mer en “turbo møter pus med støvler og mormor passer på” Det kan jo være at det kommer en pusemormor i en senere sesong og da er vi i såfall bare litt tidlig ute med bildet som antagelig kan hashtagges #pusmedmormor

IMG_7018

 

Så ble det kosestund i sofaen med både mormor og Pus med støvler.

IMG_7020 IMG_7022 IMG_7023

Så finn frem unger og støvler og knips i vei. Og finn gjerne inspirerasjon til bildene med å se Pus med støvler. Konkurransen går fra 16.01.15 til 25.01.15. Så du har enda en drøy uke på deg.

Tvi, tvi, håper du vinner.

 

//sponset//

1 Kommentar on Konkurranse med premie fra Netflix.#KidInBoots #PusMedStøvler

  1. Tilbaketråkk: Leseglede.. |

Stengt for kommentarer.