Hei.

Pappahjertet skrev første nyttårsdag om sin nyttårsfeiring. Liggende i en sofa med sin kjære, med babycall og TV. For ikke å bli tatt for plagiat her jeg nå sammvittighetsfullt linket både til blogg og innlegg..

For jeg hadde bursdag i går. Hele 39 år ble denne gamle gravide skrotten. Fryktelig å tenke på, men det er nå bare sånn det er…

Vanligvis så bruker bursdager å innebære en middag med ymse gjester, laging av diverse kaker og sang på senga… Lite avslapning med andre ord da middagen ofte består av vårruller som er noe av det beste jeg vet, men tar litt tid å lage til hele storfamilien..

Vel i går sov vi alle mann til halv ti. Da sto Henning opp med Yme.

Når Yme først sover til halv ti så er jo “sovemorgen” relativt bortkastet så jeg sto opp rett etter jeg og. Etter frokost gikk vi en tur ut. Yme lekte brannmann og Isa syklet.Vinter ingen hindring siden det var plussgrader og regn…

IMG_6963

To hentet Henning, Yme og Isa Eir og så var de innom gartneriet en tur og handlet roser og en fin snømann med lys i som jeg fikk i gave. Akkurat det jeg ønsket meg.

Så deltok vi på overrasskelsesmiddag for presten og kona som tragisk nok skal flytte herfra. Det var riktig koselig og vi ble helt til seks.

Vel hjemme sovna både jeg og Yme i sofaen, riktignok etter at jeg hadde vært forutseende nok til å kle på ham pysj. Så da var det bare å bære ham rett opp.

Siden det kommer en lege og skal bo her en ukes tid ryddet vi gjesterommet og så ble det sofaen igjen gitt.

Isa gikk og la seg, hun skulle utnytte sin siste kveld med Ipad i senga til fulle.

Jeg og Eir lå i sofaen og så Mesternes mester og en eller annen ny farmenlignende serie som het Anno på NRK.

Så tok også Eir med seg Ipaden og gikk til sengs og jeg og Henning så en episode House of cards.

Fantastisk bursdag!!! Ikke noe styr, ikke noe baking, ikke noe middagslaging, ingen oppvask. 175 bursdagshilsninger på facebook og mamma ringte.

Av og til er det enkle det beste og i går var det absolutt det..

IMG_6964

4 Kommentarer on Den beste bursdagen..

  1. Høres ut som den deilig bursdag. Sjøl er jeg ikke den som.lager så my ekstra når jeg har bursdag, men litt blir det alltids.
    Gratulerer med.overstått dag og holdt nytt år

  2. Gratulerer med vel overstått bursdag! Det høres ut som en helt fantastisk bursdagsfeiring, akkurat så uhøytidelig og deilig som det kan være <3 Nå skal jeg forresten stjele litt tekst av deg, men i god bloggeånd skal jeg selvsagt linke! Forhåpentligvis kommer innlegget ut i morgen 🙂 Håper gravidformen er så fin som gravidformer kan være, og riktig godt nyttår til deg og den fine gjengen din!
    EventyrElin Vil gjerne at du leser denne blogposten Takk og lov for sporsnøMy Profile

Stengt for kommentarer.