Hei.

Nei, jeg snakker ikke om farmen, selv om vi i øyeblikket sitter og banner foran skjermen fordi ingen av de vi ville ha der havnet i finalen. Jeg snakker om vinnerne av tatoveringer fra Bold Statements.

jeg er visst en uke for sent ute, men bedre sent enn aldri og jeg legger all skyld på jobb den siste uka, det vil jo være for ille å skylde på ungene…

I allefall, de som deltok hadde hele 25% sjanse på å vinne da det bare var 12 deltagere. Henning, fullstendig intetanende om hva han gjorde fikk i oppgave å si tre tall fra 1-12 og valgte de vakre nummer 3, 7 og 12.

Det vil si at Elisabeth E, Trompetmor og Jeanette A alle tre har vunnet en tatovering. Jeg har ikke mailadressene til noen så vær så snill å send meg en mail med den så skal jeg videreformidle opplysningene til Siri.

Gratulerer!

4 Kommentarer on Og vinnerne er..

  1. Så morsomt! Bruka aldri å vinn på slike konkuranser 😉

Stengt for kommentarer.