Hei.

Ser at det så smått begynner å ploppe opp innlegg, statuser, instgrambilder og hashtagger med det forhatte ordet #julekalender. Jepp vi har kommet til tiden på året vi mødre hater å elske. For innerst inne så elsker vi jo alle sammen å sitte å pakke inn 3x 24 pakker.

Pakker som skal inneholde noe billig, noe pent, noe nyttig, noe godt og noe kult og spennende. Ja det er jo værre en utstryret til en middels norsk brud….

Noe nyttig har jeg for lengst kastet på sjøen. Hvilken unge liker å pakke opp noe nyttig i adventskalenderen da? Jeg kan strekke meg til at Eir som ønsket seg sminke i fjor til nød hadde lyst på noe nyttig. I allefall var sminkefjærneren hun fikk på 2 desember det mest nyttige hun hadde fått på lenge.. Men ellers. Nei nyttig kan vi glemme.

Noe pent og noe spennende. I år har jeg allerede 24 pakker til jentene liggende klare. Jeg kan ikke si hva det er for de leser jo blogg, men jeg tror de blir fornøyde. Og så kan man diskutere om det var billig, men 20 kroner dagen er vanskelig å komme under altså. I allefall om man skal nå noen av de andre målene enn noe godt.

Så var det Ymefar. Siden har leser lite blogg kan jeg jo fortelle at han får en sånn bilbane for Hot Wheels til jul. Så ideen var at han kunne få bilder i kalendere. Men har dere sett prisen på sånne biler. De er dyre. Så det blir ikke 24 Hot Wheels for å si det sånn. 5 ble det. Så da manglet jo 19 gaver.

Så ramlet løsninga ned i mailboksen min. Siri, dama bak Bold Statements lurte på om jeg hadde lyst å prøve noen av tatoveringene deres på ungene. Og det hadde jeg jo. Vi hadde akkurat gått igjennom en traumatisk uke for Yme. Isa fikk nemlig et ark med tatoveringer i en iseske eller hva det var. Det var prinsesser, det var slott, det var blomster, bier og sommerfugler. Isa var strålende fornøyd, Yme ikke helt. Det eneste han fant på det arket var……. en elg! Hvor kult er det å gå rundt med en elg på handa?? Ikke veldig skal man tro Yme, som prøvde å gnage den av.

Siri derimot kunne by på bedre saker.

IMG_6681

Så da tatoveringene kom var det en meget fornøyd herremann som stillte som prøvekanin. Og han skulle ha en… og en til.. og en til… og en til… Jepp, tilslutt var han fornøyd med en grønn, en blå og en orange dinosaur på en arm og en rød og en blå og en grønn bil på den andre. Isa nøyde seg med en lilla ugle og en prinsessekrone i første omgang.

IMG_6682 IMG_6683 IMG_6684 IMG_6685 IMG_6686

 

Om jeg skal utsette noe som helst på tatoveringer fra Bold Statements så må det være at de nesten sitter FOR godt fast. Selv etter 6 timer i basseng, et par bad hjemme og diverse så kan vi forstatt telle en orange og en blå dinosaur og minst en bil. De var MYE enklere å få på. Et lite klem med en våt klut og de satt som et skudd.

Hva har dette med adventskalendere å gjøre da? Jo jeg har nemlig tenkt å putte sånne tatoveringer i den adventskalenderen til Yme. Det geniale er jo at det er mange tatoveringer på hvert ark så når jeg deler dem opp og legger ved en seigmann og ei sjokoladekule så er de dagene praktisk talt nesten gratis. og da jevner det seg ut med de bilene. Og gaven blir både spennende, kul, nyttig (vi lærer både å telle og lærer farger), pen og med den seigmannen på side blir den god også. Så det er bedre enn kinderegg.. Ungen kommer til å se ut som et fargekart til jul, men satser på at så lenge vi holder oss unna ansikt, hals og nakke så sjuler vi resten med en dress.

Bold Statements har ikke bare biler, dianosaurer, ugler og prinsessekroner. De har faktisk fine “tatoveringer” også for voksne. Ta en tur inn i nettbutikken og se hva de har. Kanskje finner du ikke bare noe til adventskalenderen men også ideer til noen julegaver til noen litt eldre. Som denne stilige her til å ha på leggen f.eks…

Mehndi_bottom_large

Eller når du er skikkelig lei av at mannen bruker deg når han får et barnslig innfall og vil leke “prikkedøden”. Da er det bare å klistre denne her i panna og da kan han i allefall ikke si at han ikke ble advart…

13._if_you_tickle...def_large

 

Tre av dere herlige lesere er også så heldige at dere får en tatovering helt gratis. Bare legg igjen en kommentar på dette innlegget. Hvis du ikke har en blogg jeg får kontakt med deg på så legg igjen en mailadresse. De tre heldige vinnere trekkes på søndag 23/11.

12 Kommentarer on Tanker rundt en adventskalender og en giveaway fra Bold Statements..

 1. oioioi så masse flotte tatoveringer 🙂 å det beste av alt ikke vonde å ta 🙂

 2. Hei, Laila ! Håper du har gode dager 🙂

  Jeg blir gjerne med på trekningen, da Oskar digget å finne en Elias tatovering i en pose med snacks og da han hadde sorg da den forsvant.

  Klem fra meg i Moss, som ikke er sikker på om det blir pakkekalender i år.
  Nann Karin Vil gjerne at du leser denne blogposten I forbindelse med prematuredagen i gårMy Profile

 3. Ja takk! Nå er heldigvis sønnen min for liten til å forstå noe som helst av konseptet julekalender enda (takk og pris og kryss i taket!), selv om det vel neppe varer… Men så har jeg rotet meg inn i å begynne å gi gavekalender til sønnen til en venn av meg og nå har sønnen fått en søster som er stor nok til å forstå og så har jeg lovet meg bort i år og… Men det må bli siste gang altså! Men jo, takk til flere pakkesanger 🙂
  På tjukka Vil gjerne at du leser denne blogposten AmmepolitietMy Profile

 4. Dette var en super idè og jeg tror jeg skal ta den med meg til neste år.. jeg er ferdig for i år, det ble alt fra sminke og 24 griseflaks til de eldste og hver sin ferdigkjøpte kalender til de minste. De fikk velge og det ble playmo og star WARs kalendere. Det ble enkle løsninger- og så lenge alle er fornøyde så er vertfall jeg fornøyd:)
  trompetmor Vil gjerne at du leser denne blogposten Min stilMy Profile

 5. Her elsker barna nyttige ting og det utnytter vi så lenge det varer 😀 Kalenderen er nesten klar med gensere, bukser, plaster og noen leker og godteri. Absolutt ikke en billig kalender, men det er ting vi hadde kjøpt likevel, så da synes jeg det er greit 🙂
  Hanna Vil gjerne at du leser denne blogposten Hvordan ser lek ut? (sponset video)My Profile

 6. Så fine. De har nok min yngste sønn lyst til å prøve. Elsker å lese bloggen din. En levende og flott blogg.

 7. Artige og gjør nok stor suksess hjemme hos mine tre små. Har fulgt bloggen din en god stund, er faktisk blitt min favoritt! Liker godt humoren, måten du skriver på og gjenkjennelsesfaktoren… Håper du klarer å prioritere litt skriving når det kommer enda en “nydling”.

 8. Synes de var råkul! Ønska mæ ny tatovering så kanskje æ ska prøv sånn først før å se 🙂

Stengt for kommentarer.