Hei.

“Mamma!! Dette hær e bare helt fantastisk!!”

Mhmm, litt opptatt med å steke karbonader hører jeg etter med et øre.

“MAMMA!!!! Dæ hær ei heilt utrolig!! Dein e også her! Og dein!! Og dein!!! Koffør har æ ikke sett dette før????”

Mhmmm… litt opptatt med å ikke svi bacon..

“Å deinne!! Æ e så lykkelig!!! Tænk at alit dette e hær!! Helt plutselig! Det bare lå hær! Helt av sæ sjøl, æ gjorde ingenting!!”

Jeg regnet jo med at hun hadde funnet noen forsvunnede hårstrekk under sofaen, noen perlearmbånd og sikkert et par tre leker som hadde ligget der en stund.

Ferdig å steke gikk jeg inn og så at hun satt med Ipaden i fanget så jeg spurte hva det var hun hadde funnet?

“Brannmann Sam!! Og Vennebyen!!! Og Shrek!!! Og dette hær som æ aldri har sett før!! Å dette hær!! Koffer har æ ikke ant at di va hær?? Korsen går de an?? De e heilt utrolig!!!!”

Et lite øyeblikk trodde jeg at Netflix virkelig hadde slått på stortromma og gitt ut en hel masse nye barneserier, men så forsto jeg..

Du har logget inn med Ymes bruker Isa. Det er derfor den førstesida ser annerledes ut. For du ser jo vanligvis bare Pokemon og sånne jentegreier du.

“åååååååååååå. Jammen da har jo hain Yme aille di morsomme på sin bruker!!!! De e urettferdig!!!! Kjæmpeurettferdig!!!!!!”

På et sekund var lutter glede snudd til sorg. Før jeg fikk forklart at førstesida bare viser det du ser mest av og det som ligner slik at hun kunne finne dem på sin bruker også.

Og med en så enkel forklaring får man en unge som er så fornøyd som dette:

IMG_6728

og en unge som er så langt borte fra verden som dette:

IMG_6729

 

Brukerinndeling på Netflix er kjempelurt. Yme har sitt og faren har sitt og jentene ser Violetta i fred. Men av og til er det jo ikke så dumt å titte på hva de andre underholder seg med for det kan jo være at man finner en skatt….

 

//sponset av Netflix//

2 Kommentarer on Det er heeeeelt utrolig!!!!

  1. Det samme har vi. Kjempelurt. Og man slipper å lete etter de seriene som lillemann skal se om igjen og om igjen og om igjen. For vi kan jo bare prøve oss på å foreslå noe nytt…
    Kirsti Vil gjerne at du leser denne blogposten Hvordan reise alene med barnMy Profile

  2. Her er netflixen delt i to.. Ungene sin og min sin.. Men det hadde nok vært lurt å la kidsa få hver sin egentlig.. De ser jo ikke akkurat på de samme greiene 😉
    June Vil gjerne at du leser denne blogposten ..: Ny gutt! :..My Profile

Stengt for kommentarer.