Hei.

Har dere begynt å tenke på julegaver? Jeg har ikke for vane å gjøre det i slutten av oktober, men har faktisk så smått begynt å tenke på det i år. Har så innmari lyst å slippe alt det stresset som desember vanligvis fører med seg så det ville jo vært rent fantastisk å være ferdig med alt sånn som skal sendes og slik i god tid.

En annen ting er selve handlingen av julegaver. Et kjapt blikk på familiekalenderen viser lite rom for dager der jeg og Henning kan dra alene til byen for å handle. Den inneholder i det hele tatt lite dager der handling er mulig med eller uten barn.

Jeg er ingen netthandler. Jeg har aldri helt fått taket på det. Jeg liker å se og ta på ting jeg skal kjøpe. Så når jeg har handlet på nett er det gjerne ting jeg har sett og tatt på på forhånd.

Når vi er på shopping er det jo ikke til å unngå at vi ramler innom absolutt alle lekebutikker som er på vår vei. Og jeg tror jeg med handen på hjertet kan si at jeg har sett og tatt på det meste av det som finnes av leker til salgs i dette land.

Så da passet det jo bra da at jeg fikk en mail fra ei dame som fortalte meg om et nettsted som heter CupoNation. For drevne netthandlere så er det kanskje ingen nyhet at dette er et nettsted der man har samlet gode tilbud fra en hel drøss med nettsteder. Av og til har de også ekstrarabatter ut over det som man bare får på de respektive nettstedene. Da får man en kode inne på CupoNation som man bruker på nettstedet når man handler.

Akkurat nå har de en sånn kode på 10% avslag hos LekMer 10% er kanskje ikke så fryktelig mye, men alle monner drar og så kan man jo bruke de ti prosentene og kjøpe en ekstra julegave til noen som ikke får så mange gaver. Til frelsesarmeen eller noe slikt.

På LekMer har de de fleste av de lekene jeg tidligere har sett påog kjent på så jeg føler meg relativt trygg der. I tillegg så er det faktisk klær, bilstoler, barneutstyr og masse annet der inne også.

Så jeg tenker at om jeg ikke finner julegaver til slektas unger så har jeg allerede funnet legoadventskalender til meg selv, denne fantastiske mammaputa som jeg garantert trenger om ikke alt for mange måneder:

 

mammaput

 

For ikke å glemme dette sexy undertøyet jeg trenger til bildet jeg skal ta fire dager etter fødsel (for da ser jeg jo helt klart sånn ut):

ammeundertøy

Og når jeg har bestillt det så vil jo den 10% bety at jeg faktisk kan slenge på et par julegaver også.

Så om du nå ble fristet til en praktisk og ikke minst egoistisk julehandel på LekMer så klikk deg innom CupoNation først så du får med deg koden din.

 

cuponation

 

1 Kommentar on Finn rabatter hos CupoNation så er mammaputa di!

  1. Apropos ammepute, jeg elsker min store ammepute fra Doomoo. Den fungerer nå som mammapute under svangerskap nummer to etter å ha vært flittig brukt som både mamma- og ammepute med nummer en.

Stengt for kommentarer.