Hallais..

En stund siden sist. Skjer ikke så mye her. Mamma er bare lat for tiden. Så det er jo fri flyt av TV for min del. Så sitter i sofaen og sløver da når jeg kommer hjem etter en lang dag i barnehagen. Men hei jeg klager ikke altså. Umi Sumi er bare SÅÅÅ bra. Og jeg har lært å telle av å se på dem! Også kommer Paw Patrol etterpå og de har en skikkelig bra sang..

IMG_6587

Mamma har fått en bjørn i magen. I alle fall er det en bjørn på bildet som hun har vist meg. Isa sier det er en baby, men jeg ser altså forskjell på en baby og en bjørn og det der er ikke en baby!! Jeg forstår ikke helt hva den gjør inni magen der men Isa sier at jeg skal bli storebror og at mamma og pappa har laget en baby.

Jeg håper den babyen ikke er så uheldig som meg da. For om jeg har forstått dette her rett så får man litt fra en mamma og litt fra en pappa og så blander man de greiene og så blir det en meg. Sier Isa. Og det er den blandinga som har blitt litt feil tror jeg. Eller det vil si at pappa var ikke særlig god på det der.

For mamma har gitt meg øynene sine, brunfargen sin og øyenbrynene. Og det er helt ok ting det altså. Fungerer godt. Ser bra, er søt og slapp nesten å bruke solkrem i sommer for jeg ble jo brun med en gang.

Men pappa! Hva har han gitt meg?? Joda. Et par ører som er store og står litt ut. Snorking på natta og så toppen av det hele…. INGRODDE STORTÅNEGLER! Hva er vel det å gi ungen sin??? Jeg bare spør.

Jeg stakkar ble altså født med en inngrodd stortånegl. Allerede da jeg var helt ny sier mamma at jeg hadde en inngrodd stortånegl. Så har den oppført seg ganske fint frem til nå.

Men nå er den ikke snill i det hele tatt. Vondt er det, rødt er det og mamma sier at det ikke går an å bare ta det bort selv om jeg har spurt henne sikkert  en to tre fire ganger i dag.

Mamma, som liksom skal være lege gjorde som hun alltid gjør når en av ungene holder på å miste foten. Setter oss i ei bøtte med grønnsåpe… Det var bare fordi at det var Umi Sumi og Paw Patrol jeg gadd å sitte der altså.

IMG_6588

 

Jeg forstår ikke hvorfor hun ikke kan fikse meg sånn som hun gjorde med pappa. Skar av hele neglegreia. Og pappa syntes det ble så fint at hun skal få lov å gjøre det på andre siden også! Så hun kan jo noe faktisk. Men hun sier at det ikke er så enkelt å skjære i foten til en toåring. Man skulle da tro at min fot var mye finere å skjære i enn de tørre greiene til pappa.. Ikke for det, så vondt som det gjør når hun påstår at hun “bare skal se” så er det nok best å la det være. “Bare skal se” du liksom. Hun klemte til så jeg så stjerner og vrælte!!!! Påsto at det som var inni der måtte komme ut. Som om det hjelper å klemme av meg tåa! Isa er helt enig med meg. Hun holdt på på å miste foten selv her før sommeren på grunn av mamma.

I morgen skal vi visst ta en prøve og så skal jeg kanskje få noe medisin. Håper det blir mens det er andre leger der på det kontoret for jeg tror det er tryggest å spørre noen andre om dette her. Helst burde jeg hatt mormor her.

Håper vi snakkes om ikke alt for lenge og håper jeg fortsatt har alle tærne mine i behold. Skjønt de neglene kan pappa få tilbake…

4 Kommentarer on Dårlige gener….

  1. hahaha jeg ler meg ihjel “miste foten” 😀 gratulerer med graviditeten forresten, jeg synes ikke det ser ut som en bjørn jeg da, du får hilse Yme og si at vi leger er enige om det, og at man bør unngå skalpeller kombinert med folk (les barn) som er under halvannen meter lange. 😉
    Nina Vil gjerne at du leser denne blogposten KonklusjonMy Profile

  2. Hehe. Stakkars deg Mye. Ikke alt som er like lett å forstå seg på her i verden.

  3. Gratulerer med nummer fire på vei! Det blir nok en god blanding 🙂 Og jeg måtte smile litt av Umi Sumi der; det har gått uten stans her i huset siden begynnelsen av september!! Fin kveld til deg!

Stengt for kommentarer.