Hei.

Kommer du og legger deg snart Laila? Jada, jeg skal bare bygge den racerbilen først.. Du skal hva sier du? Ja altså, det mangler tak på racerbilen, men jeg fant det under benken inne hos Yme, han har sikkert hatt den der så jeg skal sette det på..

IMG_6494

Tar det lang tid å sett på det taket? Neida, men vinduet på den flyplassbrannbilen mangler og så ligger han ene uten hjelm her.. kommer snart..

IMG_6495 IMG_6496

Det vil si, hjelmen er jo her, men hvor er branndama? Altså brannmammaen?

Aner vel ikke jeg, er det viktig nå? Klokka tolv? Fant henne!! Kommer snart, skal bare fikse han bilselgeren som tilhører han der bilen som frakter biler… Den gule. har du sett taket til den? Det var her i går… Og hvor hører egentlig denne hvite døra til??

IMG_6497 IMG_6498

Har du tenkt å bygge lego hele natta? Neida, er ferdig med legoen, men skal bare sette opp brannstasjonen, de ligger jo hulter til bult her. Kan jo ikke ha redningsmenn i brannbilen og brannmenn i helikopteret og stigene ligger strødd. ???????????

IMG_6500

Har du sett den siste bilen som tilhører garasjen? Jeg finner bare tre? Bilen til garasjen?? ja de fire som er like som tilhører den lille garasjen, de som står på taket der.. Aner ikke hva du prater om, ligger sikkert i kassa med alle de andre bilene og det er vel ikke viktig nå? Skal du legge deg eller? Har du lagt en av dem i kassa?? Hvorfor det??? Hvorfor ikke??? De skal jo stå på taket der, de hører jo sammen med garasjen. Da har du vel lagt bilene som skal stå på lasteplanet til den lastefraktebilen der også? Det har jeg helt sikkert. Du ba meg rydde.. Jammen, man må jo rydde rett!!!

Kommer du i det hele tatt og legger deg??? Jada, nå har jeg bare puslespillet igjen. PUSLESPILL??? Skal du legge puslespill?? Ja, det med treklossene. Jammen, herregud, alle brikkene var jo der, og de står i ramma…. Jeg vet, men de står jo helt, helt feil! De må jo stå rett med farge og størrelse. De kan jo ikke stå sånn…

IMG_6499

 

Vi har mange leker. Men jammen har vi ikke mange ødelagte leker. Ikke mangler vi mange deler til legobiler, brettspill eller puslespill heller. Jeg vet det er litt galskap å ligge på alle fire og lete etter en grønn legobrikke når man egentlig burde sovet for en time siden, men jeg liker å tro at ungene har syntes at det har vært koselig å finne lekene hele, på rett sted og klar til å rotes ut igjen neste morgen. Nå er Eir og Isa så store at de rydder det meste selv, men Yme får fortsatt ekstraservice.

Legger dere alt på plassen sin og samler brikker og biter og det som hører sammen sammen? Eller slenges alt i en stor eske?

2 Kommentarer on Skal bare..

  1. Haha, hadde Henning sovna da du endelig var ferdig med ryddinga eller? 😉 Jeg trodde jeg hadde et problem med “rot på hjernen”.. til jeg leste dette hehe. Jeg må ha alt på sin plass, i den skuffa eller den kassen. Men jeg pleier ikke å sjekke at ALT er der.. Å nei, nå satte du meg på tanken…….
    Diaperdiva Vil gjerne at du leser denne blogposten Villmarkens datter.. nailing it!My Profile

  2. Da dei unge, håpefulle var små, brukte vi langkost til å rydde om kvelden. Vi kosta saman mot trappa(stove i 2.etg) og fylte i kasser. Ingen legohus som vart bydg ferdige! Men eg pusla alltid opp puslespel og andre spel, trur vi enno har alle deler til alt! Og bøkene vart sett på plass i hylla. Men resten hamna hulter til bulter i kasser!
    Kirsti Vil gjerne at du leser denne blogposten StemningsrapportMy Profile

Stengt for kommentarer.