Hei!

Jeg skrev jo for en stund siden om min opplevelse hos optikeren. Besøket endte jo med at jeg var både skakksynt og sjelende så det måtte briller på min nese for at jeg skulle se og lese.. Bokstavelig talt.

Nå har jeg prøvd dem en stund. Og det er litt rart må jeg innrømme. Ikke helt meg. Og det er jo et evinnelig problem å ha dem på bare foran PC og når jeg leser for da må jeg jo ta dem av når jeg ikke gjøre det. Skal jeg for eksempel ta dem av hver gang jeg henter en pasient på venterommet, for så å ta dem på når vi setter oss ned? Ja jeg tror det for når jeg ser langt bortover i dem så bølger jo gulvet en smule. Det kan man sikkert venne seg til. Jeg har i allefall vent meg til at jeg trenger dem når jeg leser og sitter ved Pc. Henning spurte meg her en kveld jeg satt med nesa ca sju og en halv cm fra skjermen på macen om ikke jeg hadde fått briller??

Jeg kjøpte jo noen superlette, drit dyre, briller. Dette for at nesa ikke skulle bli så sliten av å ha dem på. Og det er jo ikke det at nesa blir så sliten, men det er akkurat som om de fortsatt er der når jeg tar dem av. Fantomsmerte kalles det vist. Jeg visste bare ikke at det fulgte med briller. Så da sitter jeg og myser og tror at brillene er der, men det er de jo ikke.

Og så er det fryktelig lett å glemme dem. Glemme dem hjemme når jeg skal på jobb. Glemme dem på jobb når jeg skal hjem. Så muligens jeg må kjøpe to par superlette, drit dyre briller.

Kommentarer har det ikke manglet på. “Nå så du skikkelig inteligent ut!” Okei?? Har jeg sett ut som en dum sau før? De kledte du godt! Takk, takk, det er jo hyggelig å høre. “Du ser skikkelig rar ut!! Kan du ta dem av?” Må her legge til at det var en av ungene, ikke en kollega. “Heldigvis skal du ikke bruke dem hele tiden” Også en av ungene.. “Er jo litt rart i begynnelsen, men det venner vi oss fort til” sa mannen……………. (burde det ikke vært et annet svar fra den kanten?) han reddet seg inn med at jeg så ganske bra ut i dem, men bittelitt for sent…

Så her er da mitt nye jeg, brillefin som få. Måtte slenge stetoskopet rundt halsen for å se skikkelig intelligent ut..

IMG_6366

Men si meg, er det bare jeg som ser at rynkene under øynene forstørres fire ganger? Skal briller gjøre slikt? Evt kan det skyldes at denne uka ikke har inneholdt en eneste natt med meg sovende alene i senga mi…. et barn, to barn, meg i en barneseng… Hjelper ikke med briller da. Du ser ikke uansett..

4 Kommentarer on Brillefin..

 1. ekstremt viktig med stetoskop rundt halsen når man tar selfies 😀 spesielt nå man skal vise frem nye briller/kontaktlinser med farge/hvor trøtt man er/at man ikke har sminket seg osv. Stetoskop er verdens beste tilbehør.
  Nina Vil gjerne at du leser denne blogposten KonklusjonMy Profile

 2. Hehe.. det er det der med å få det fra sine egne.. ;-P Men det jeg skulle si.. du ser det kanskje ikke.. men jeg ser det: Du ser smashing pumpkin ut med de brillene! Og så smart da! ( Ikke at du trenger det supplementet til din iq da… but still..) Jeg var faktisk hos optikeren samme dag som deg.. (og har vært der i dag igjen) Men det ble ikke briller. Det ble mer et hint om.. sjøgrens.. Akkurat det tannlegen min også har hintet om.. så jeg mener: Å komme ut fra optikeren med briller.. er jo fryd og gammen. Å komme ut derfra, med en sykdom… FML!
  Love til verdens fineste brilleslang <3
  Diaperdiva Vil gjerne at du leser denne blogposten Jeg vil bare være meg!My Profile

 3. Jeg syns du ser veldig sjarmerende og klok ut jeg! 😉 Jeg har alltid ønsket meg briller fordi jeg syntes at mennesker ser så intelligente ut når de går der å myser med brillene sine. Nå er jeg sånn at når jeg har lest på pc`n en stund og ser opp i rommet for å skifte fokus så er alt bare sjåmet og jeg må liksom skikkelig myse og zoome blikket til jeg tar inn bildet.. spørs om jeg kanskje kan få ønsket mitt oppfylt snart. Jeg får nok ta en tur til optikeren jeg også tror jeg.
  trompetmor Vil gjerne at du leser denne blogposten Konfirmasjon!My Profile

 4. Du ser knallbra ut! Jeg syns du passer til briller, men det kan jo være at jeg mener det fordi du er så smart (og fordi jeg selv har dårlig syn og sympatiserer umiddelbart med andre med øyeskavanker) 🙂
  EventyrElin Vil gjerne at du leser denne blogposten Middagsmeny #1/14My Profile

Stengt for kommentarer.