Hei.

Jeg har en fantastisk mann. Henning. Mulig jeg har nevnt ham et par ganger.

IMG_4757

Henning er veldig flink med presanger. Jeg er skjeldent i tvil om at det er noe jeg blir glad for når jeg røsker av papiret til jul, eller til bursdag, eller når han har vært i utlandet. Bygaver er litt værre. Det er ofte tekninske duppedingser jeg ikke visste at vi trengte..

Henning på sin side er belemret med en kone som er fryktelig dårlig på det der med gaver. For det første så er det gjerne 21 desember når jeg kommer på at jeg burde vel snart kjøpe julegave. Bursdagsgaver er enda værre. Bursdag 30 juni. Håpløs dag. Midt i ferien. Hvem har tid å tenke på bursdagsgavekjøp når man sitter siste uke på jobb før ferien, er midt i ferien eller avslutter en tidlig ferie? Det ender med panikkjøp sammen med jentene hver gang.

Men han åpner pakken med like stort håp hvert år.

Som det året jeg kom fra Australia. Vi hadde bare vært sammen 6 måneder. Kunne nok risikert at det ikke ble mer. I et øyblikk av galskap tenkte jeg der nede på bunnen av verden at et kjede med et sneglehus plukket på stranden i Australia var en fin gave til en mann. Er ikke det vet du! Er slett ikke det. Jeg så jo det i det samme han pliktoppfyllende tok det på. Jeg tok det av og så har ingen sett det siden.. Reddet meg inn på et par sånne “sokker” som man trer utenpå ølboksen for å holde den kald…

Så var det amuletten med bilde av meg og Eir… Kunne vært greit om det var en firkantform. Men ovalt.. Fatter ikke hva jeg tenkte. Med kruseduller på. Skikkelig kjerringsmykke..

Jakka som var alt for liten, shortsen som slett ikke så ut i måneskinn når den kom på. Klokka som han jo hadde fått året før også.. Joda, jeg har nesten til gode å ende opp med noe fornuftig til den bursdagen.

MEN I ÅR!!!!

Jeg fikk en mail av ei trivelig dame. Hun står bak nettbutikken Little Wonders. Har du ikke vært innom der anbefaler jeg det. Dama lager alt mulig stilig og fint i sølv. Smykker med handavtrykk, fotavtrykk, snuteavtrykk, poteavtrykk. Ungenes tegninger gjøres på mirakuløst vis om til smykker, charms, ringer. Fingeravtrykket til poden kan du få rundt halsen, rundt handleddet eller som bokmerke.

IMG_6191

Det beste av alt. En egen side med bare gaver til far. Mansjettknapper, slipsnåler, nøkkelringer…

Dama lurte på om vi kanskje kunne samarbeide litt? Om jeg kunne tenke meg å teste ut et av produktene hennes. Om jeg ville. Dama kunne jo rette opp ti år med misslykkede bursdagspresanger. Nå måtte jeg og ungene improvisere litt på selve bursdagen da det var litt sent å få til gaven til selve dagen. Men Byggmakkerboka og ei t-skjorte fra Stormberg er slett ikke den verste gaven Henning har fått på dagen, så han ante ikke at han hadde større ting i vente.

Det er i det hele tatt lekende lett å bestille fra Little Wonders. Først må du selvfølgelig gå inn på nettsiden og bestemme deg for hva du vil ha.

Når du har bestilt det du ønsker så vil du etter noen dager få et sett i posten for å ta avtrykkene du ønsker. Det består av ark der avtrykkene skal settes og noen spesielle vaskeservietter.

Gni handa til ungen inn med servietten som følger med og legg handa på arket. Så har du et supert avtrykk. Litt viktig at du ikke fingrer på det arket med egne fingre som har vært i nærheten av den servietten…

IMG_4708 IMG_4710 IMG_4714 IMG_4715 IMG_4716

Så sender du avtrykkene inn. Vi brukte god gammeldags post. Men du kan også scanne og sende inn på mail. Når Little Wonders mottar avtrykk/bestilling får du en mail der de forteller at de har kommet frem og du bekrefter at du fortsatt ønsker varen.

Og salabim så forvandler dama avtrykkene dine til et smykke. Smykket kommer i en flott gaveeske og jeg valgte å ikke pakke den inn noe mer.

IMG_5383 IMG_5384 IMG_5385

I og med at jentene fortsatt var på ferie var det Yme som stolt overrakte pappa gaven med et flott gravaturlerere med dagen!!!! Svært ivrig etter å finne ut hva esken inneholdt var det også Yme som pakket den opp. Vaskeklut!!! Bommullen neders i eska er riktig flott og spenstig den også og Yme var fornøyd med fangsten.

Jeg satt derimot spent og lurte på hva faren syntes om gaven.

Slipsnål! Med alle tre ungers handavtrykk. Den var kjempefin syntes jeg. Men hva syntes Henning?

Strålende fornøyd faktisk!! Bare se her!

IMG_5481 IMG_5483

Planen min er videre å få en unge til som kan sette fotavtrykk på et par mansjettknapper. Så Little Wonders er nok ikke ferdig med Casa Didriksen. Håper jeg. Men det krever jo endel egeninnsats for å få de mansjettknappene, så jeg har også fundert på om jeg og Henning skulle få oss smykker med hverandres fingeravtrykk på et hjerte. Klissete, men litt fint da. Mulig jeg heller skulle gi ham en dogtag med meg selv i profil, bare for å understreke at han er min, bare min! Mange muligheter..

Men spøk til side. Ta en titt innom Little Wonders. Nettsidene er enkle å navigere på, det er gode forklaringer på hvordan du går frem og det er masse flotte produkter. Når Henning ble fornøyd vil jeg påstå at de holder mål for selv de mest kresne.

 

//innlegget er sponset//

 

 

5 Kommentarer on Bursdagsgave fra Little Wonders

  1. Altså dette var jo en helt genial gave? Kan godt skjønne mannen er fornøyd! Og som jeg ler av alle gavene som var mislykket….. Jeg har også dårlig erfaring med gaver (og har verdens beste gavekjøper i hus, vi deler til og med seng). Kanskje du har reddet flere ekteskap?
    Anja Holt (iPhone) Vil gjerne at du leser denne blogposten Blomstrende bevis–nå er du sjuk!My Profile

  2. He he he, herlige du. Utrolig godt å starte dagen med en god latter, så takk for det. Glad gaven til slutt falt i smak, begynte å bli særdeles mye sympati til stakkars Henning. 😉

  3. Supert tips! 😀 Jeg tror jeg vet hva mannen kan vente seg til jul i år… 😉 Bursdag har han nemlig tidlig i juli og det kommer like brått på hver gang!

  4. Haha. Herlig. Jeg må innrømme at jeg har gjort noen av de samme innkjøpene som deg gitt. Man lærer så lenge man lever ja. Da Stella nå ble født bestilte jeg faktisk en nøkkelring med ungenes navn på til far. Han ble faktisk superglad. Det var akkurat passe klissete for han. Flaks! Han er derimot veldig god på dette med gaver, men da lillemor kom brøt han først ut: du sa jo at du ikke ville ha noe! (altså, jeg sier aldri nei til gaver så dette var et desperat forsøk på å ro seg unna). Deretter forklarte han at han ikke hadde rukket å kjøpe noe for hun kom seks dager før. Tja. nå er hun snart seks uker og det har fremdeles ikke dukket opp noe. Jeg tror jeg åpner siden til little wonders og lar han tilfeldigvis finne den.

    (bare for å presisere: jeg syns ikke man må gi dyre gaver til enhver tid, men en liten oppmerksomhet etter å ha pressa ut en unge syns jeg er koselig. om det så bare er et fint kort eller en blomst…)
    Kirsti Vil gjerne at du leser denne blogposten NyfødtbilderMy Profile

Stengt for kommentarer.