Hei.

Vi har hatt fire uker ferie i sommer. En flott ferie på mange måter. Fint vær, trivelige folk, familie som passer på ungene. Bading i vann man ikke får frostskader av.

IMG_5353

Men en ting har vært mangelvare. Nett. Internett. Dekning og kvoter. Vi har et Ice-nett som vi tar med oss på tur. Lofoten er stedet Ice glemte. I allefall yttersida av lofoten der vi var. Satt vi ytterst på verandaen så var det akkurat nok mobildekning til å laste opp pene naturbilder til Instagram.

IMG_4921

Så hadde vi er uke hjemme. Nett kjære nett sier jeg. Vi snakker Wings, vi snakker Violetta, vi snakker White Collor og vi snakker så klart Netflix. For selv på sommerdager der gradestokken viser 32,3 grader og hagen og sommeren inngir til utelek blir man sliten av sånnt i lengden. Og da er det greit å ligge på ryggen i senga og koble ut. Selv når man bare er fem år. Hjæmmeferie e dein bæste ferien mamma!! Dette e MIN ferie! Æ lika å vær hjæmme! Hær e lekan mine, hær e sænga mi og æ kain se Wings! Isa gledet seg i mange uker til hjemmeferieuka vår..

IMG_5014

Vi er TV-slaver her i huset. Alle mann, uten unntak. Men med en TV på deling sier det seg selv at det blir problem. Netflix har blitt løsningen. Først tenkte vi at det holder da lenge med tre brukere. Så jeg skaffet meg et abonement.

Men når jeg skulle se på Cake Boss mens jeg jogget, Eir skulle se Violette og Isa Wings så var det ikke få arbeidsdager Henning ringte hjem og spurte: Si meg, ser alle på Netflix nå?? Jeg kommer ikke inn… Så nå har vi fem brukere. Fem profiler med hvert sitt ikon. Jentene er klassifisert som ungdom for et liv uten Violetta er intet liv. Yme kommer bare inn på tegnefilmer og jeg vurderte å gi Henning samme adgang men tok meg i det.

Ro og harmoni i heimen var atter gjenopprettet.

Datakvoter på Icenettet har i siste del av ferien vært en forferdelig sak. Det medførte nemlig kvoter på Netflix også. En episode i dag unger, og dere må bli enige! Ikke hver deres. Djiiiizzzzes. For hvordan enes om Violetta eller Wings???? Eller Wings og Diego??

IMG_4995

Jeg, Henning og Yme har vært hjemme hos bredbåndet vårt i nesten to uker nå. Jentene er fortsatt på ferie sammen med mormor og morfar hos oldemor. De starter nordover i morgen. Ipadene er fulladet og klare til å være hos mormor og hennes bredbånd i noen dager før de kommer hjem. De har overlevd. De har hatt en strålende ferie, selv med litt abstinenser.

Men det beste med Nettflix er hva det har gjort med forholdet. Før vi fikk netflix i hus var det mumlig og surmuling i godstolen når jeg satte med ned for å kose meg å skrive litt på bloggen. Nå er det stillhet og lutter lykke. Og jeg takker Weeds, Arrested Developments, White Collar og Orange is the new black. Mannen er lykkelig, jeg er lykkelig. Selv prøver jeg å få sett ferdig House of Cards.

Men jeg har et ønske. Dersom netflix kunne fått Brannmann Sam i sortementet så ville lykken i huset vært fullkommen.

//Jeg kommer til å snakke litt om gledene, ulempende, fordelene, krisene, bakdelene og de store livsomveltende opplevelsene netflix gir oss med jevne mellomrom fremover. Jeg har blitt en del av Netflix Stream Team og samarbeider med Netflix//

3 Kommentarer on Netflix, we love it..

 1. “Jeg MÅ ha internett snart, mamma, jeg klikker”!

  Jo takk, her har vi Netflix. Og vi kjøpte Viaplay i juni/juli for å kunne laste ned så det var på nettbrettet og uten behov for nett for å se…. vi er slaver. Takk Gud for Netflix!

  Og for at Jax i Sons of Anarchy fikk den kroppen…..
  Anja Holt Vil gjerne at du leser denne blogposten Ear Band-It PannebåndMy Profile

 2. netfliiiiiiiix <3 <3 <3 som bloggen min viser hadde jeg 11 fantastiske uker i Asia MED UNNTAK AV: man kan ikke se netflix der fordi "netflix has not yet reached your country" ARGGGGHHH! Nå: ramle sammen i sofa med min elskede netflix. Hvem trenger menn…
  Nina Vil gjerne at du leser denne blogposten KonklusjonMy Profile

 3. Du vet at nrk super har brannman sam? Vi har nemlig den appen også på ipaden. *kremt*
  Netflix er en nødvendighet. 😀
  Og man må absolutt ha en bruker hver!

Stengt for kommentarer.