Hei.

I dag har jeg vært på distrikstmedisinsk konferanse. Det skal jeg i morgen også. Og egentlig tenkte jeg å skrive et flott innlegg om hva man egentlig forventer av en fastlege. Men jeg kan jo ikke det. Mammahjertet har i kveld flommet over av stolthet, øynene flommet over av tårer og jeg er bare så glad på Isas vegne.

For man kan vel med trygghet fastslå at Isa har hatt sin livs beste dag i dag. Fantastiske Robin og Ida og fler med dem i barnehagen har i hele år holdt 13 snart skoleklare unger i ørene og ført dem gjennom siste barnehageår med stødig og kjærlig hånd. 13 unger som har utgjort Maxiklubb og til høsten vil utgjøre 1 klasse.

I dag var det avslutning. Det startet allerede i morges med busstur til Ørnes. I følge sikre kilder sto 13 barn å møtte hurtigruta med sang da den la til kai.

Så var det hurtigrutetur til Bodø. Og på hurtigruta var det nyting av medbrakt frokost. Så glad blir man når man for første og eneste gang i sin barnehagekarriære får nugatti på polarbrødet:

IMG_3106.JPG

I Bodø var det besøk på brannstasjon, tur innom lekebutikk for å bruke lommepenger, spising på resturant før man tok båt hjem. Blixen hadde vist seg frem og kjørt kjempefort!!

Så var det duket for fest. Foreldre med tårer i øynene allerede før underholdningen starter. Og når man blir så lykkelig som dette over å få fremføre “alle fugler”, “lurvelegg”, “idas sommervise” og dansen “the fox”, ja da kan man jo forstå hvor glad man har vært hele denne dagen!

IMG_4690

Så var det overrekkelse av skolesekk og blomst. Og om det var mamma eller personal som var mest rødøyd er vel usikkert. Pappaen var også så stolt at, men mulig ikke så hulkende som mor..

IMG_4693 IMG_4694 IMG_4696

Ungene hadde laget en bok til hver av de ansatte med hver sin tegning og en beskrivelse av hva den voksne betydde/representerte/hadde vært for ungene. Ikke helt overrasskende flommet begge bøker over av godord. Igjen, tårer…

Så dro vi voksne hjem og festen fortsetter der borte i barnehagen. Vi snakker pizza, vi snakker neglelakk, vi snakker soveposer, vi snakker overnatting.  Fantastisk.

Så tusen takk alle dere i barnehagen som har gjort dette siste året til Isa så bra som det har vært og som i dag har gitt henne en helt fantastisk dag! Vi er veldig, veldig takknemlig for at dere bruker så mye tid, følelser, energi, omsorg, bekymring og kjærlighet på vårt barn! Og jeg tror jeg prater på vegne av fler, for det var ikke bare Isa som tok i under lurveleggsangen, så det er tydelig at det var en unison og lykkelig gjeng som nå avslutter maxiklubben.

5 Kommentarer on Isas store dag..

  1. Du kan jo ikke skrive slikt! Du vet jo at vi mødre begynner å furte da! Så rørende.

  2. Jeg leste dette innlegget tidligere i uken, på mobilen i lunsjen på jobb. Og jeg ble veldig rørt. Så begynte jeg å tenke tilbake på de vi forlot i barnehagen for mange, mange år siden. Og så tenkte jeg på de vi har tatt farvel til i løpet av mange skoleår. Og så fikk jeg litt panikk helt til jeg kom på at A har et år igjen på ungdomsskolen. Jeg er ikke helt klar til å ta farvel med flere helt enda;)
    Hanne Vil gjerne at du leser denne blogposten Mobilbilder 2014 – Uke 24My Profile

Stengt for kommentarer.