Hei.

I dag har jeg vært tolv timer på jobb. Men jeg fikk lunch takket være snille medarbeidere så jeg skal ikke klage. Når jeg kom hjem var ungene lagt av min snille søster som ligger her i natt siden Henning er på jobb og jeg har vakt.

Så nå sitter jeg her. Litt handlingslammet i sofaen. For jeg har egentlig fryktelig mye å gjøre. Det skulle vært ryddet på kjøkkenet. Det skulle vært vasket mere klær. Det er en masse papirer som skulle vært ryddet i. Det er mailer som skulle vært skrevet. Det er en papirhaug på kontoret som ikke akkurat er liten. Det er en artikkel som skulle vært skrevet. Det er en haug med klær som er vasket som skulle vært brettet. På verandaen er det nå sol og pent og vakker utsikt. Den er dokumentert på Instagram. Jeg har vakt og det må pakkes til Isas overnattingstur med barnehagen. Og jeg finner ikke lappen med pakkelisten. Det eneste jeg husker er at kosespiderman sto der. Noe vi ikke har. Jeg skal sitte i et panel på fredag og må tenke ut noe lurt å si. Jeg skulle kjøpt en blomst. Jeg har ikke vannet i drivhuset på to dager og håper tomaten har det bra for den blir nok ikke vannet i kveld heller. Jeg aner ikke hva ungene fikk til middag, men tror Henning tok dem med til svigers. Det ser ut som om det blir sol i morgen og alle Ymes shortser ligger i den haugen som skulle vært brettet. Der ligger også mine BH’er så noe må gjøres innen klokka åtte i morgen tidlig.. Når jeg tenker etter ligger nok alle Ymes truser der også.. Nå er himmelen helt klar og solen skinner inn vinduet og jeg ser at det var fånyttes å støvsuge på søndag når Yme spiste bolle i hele stua i går..

IMG_5010

Så jeg tror rett og slett at jeg går og legger meg..etter at jeg har stått ute på verandaen og pustet dypt en stund..  I morgen er en ny dag og på fredag kommer mamma. Jeg gleder meg!!

IMG_5009

6 Kommentarer on Litt mye å gjøre..

 1. Det høres ut som om du har et helt vanlig, normalt hjem. Jeg håper i alle fall det for det der er som å lese om min egen hverdag og eget hjem 😉 Uansett så blir det nok kjekt å få mamma til å hjelpe seg litt! Noen uker er bare mer travle enn andre. Vi skal ha TRE avslutninger + en fotballkamp på torsdag. Heldigvis får vi god hjelp av min mamma og svoger så da ordner det seg! Ha en fin dag, Laila!
  Drømmelykke Vil gjerne at du leser denne blogposten Magien på SkåldalsnipaMy Profile

 2. Prokrastiner kvinne. Det er det som funker. Nå skal nemlig også jeg skrive en artikkel. Men tror du ikke jeg har fått vasket isteden? Selv om solen skinner! Og nå blogger jeg da… Den var kanskje en litt verre prokrastinøraktivitet. På den andre siden, det kunne vært verre, jeg kunne sovet. Eh, når du sier det, tror jeg legger meg jeg og… 😉
  På tjukka Vil gjerne at du leser denne blogposten «Vi» er gravideMy Profile

 3. Min trøst er at det er andre som blir truffet av handlelammelse når det stormer rundt. Jeg kan sitte i kaoset og lure på hvor jeg skal starte, helt til jeg har fått systematisert arbeidet. Når det først er gjort så kan jeg faktisk leve med kaos, rot og mye å gjøre.. da føler jeg nemlig at jeg har en viss kontroll alikevel

  Akkurat i disse dager så kan jeg faktisk ikke forstå hvordan jeg skal komme i havn med alt jeg skal bli ferdig med på jobben, så de siste kveldene så er det jobb som har tatt meg,- og slik blir det noen dager til. Men jeg vet, når ferien kommer neste helg, da er jeg i havn…

  Sov godt og kom deg ut i drivhuset om arbeidet legger seg på hodet 🙂
  Nann karin Vil gjerne at du leser denne blogposten Og slik gikk no pinsa….My Profile

 4. Folk er så rare, som trøst sier de at jobben ikke løper fra. som om det skulle være en trøst – det er det absolutt ikke. Jeg skulle gjerne sett at husmorjobben ble gjort helt av seg selv!

  Noen ganger må en bare ta seg tid til å se noe mer enn jobben som er ugjort.

  Ønsker deg en super juniuke!
  Lammelåret Vil gjerne at du leser denne blogposten Dagens tanke og dagens te: Om humlerMy Profile

 5. Puste dypt høres lurt ut… for en liste du hadde der! Jeg har også hatt litt lange lister i det siste – det er noe med denne tiden av året og oppløpet før ferien tror jeg… alt skal rekkes på så kort tid – før hele Norge stopper opp i noen uker 😉 Håper du har fått hentet deg inn igjen!

Stengt for kommentarer.