Hallais!

Har dere opplevd det folkens? Å ha et par sko som bare er perfekte? Som er helt perfekte? Jeg har! De er så fine! De er så gode! De er akkurat passe. De er inngått av Isa og de klemmer ingensteder. De er svarte og de har rosa stjerner.

Æ vil ha stjernestøvlene mine! sier jeg hver morgen til mamma. Jeg må si stjernestøvlene mine litt fint fordi at de er så fine!

Men det er masse trøbbel! Masse masse trøbbel. Mamma og pappa har fått det for seg at stjernestøvlene er slitt, at de er gamle, at de begynner å bli for små, at de forveksles med jentenes støvler i barnehagen som har like og en masse andre teite og helt, helt uvesentlige ting.

Jeg elsker stjernestøvlene mine. Kan jeg ikke bare få ha dem i fred? Neida. De har kjøpt nye støvler. “Kan du ikke prøve de nye DockBootsene da Yme?” spør de. SVARTE! INGEN STJERNER! KJEMPESTORE! HMPFR! Ikke snakk om. Nå har jeg hylt, jeg har sprunget inn på vaskerommet, jeg har krabbet under vogna, jeg har løpt ut uten sko, jeg har lagt meg ned og sparket alt jeg har klart og jeg har til nå klart å slippe å få på meg de der fæle nye greiene de har kjøpt..

Og i dag, da mamma drev på ute i hagen fant jeg på noe lurt… Jeg satte stjernestøvlene fint foran skohylla. Og se så fine de er da! Ikke noe slitt synes jeg. Kjempefine stjerner!!

IMG_4798

Og så gjemte jeg de der fæle nye støvlene inni skohylla, bak Eir sine sko. Thihihihihihihihi, tipper mamma blir å lure fælt. Samme det, håper hun ikke finner dem for jeg har ikke tenkt å ha dem på meg. Mulig jeg skal gjemme joggeskoene også… Sånn at jeg bare har stjernestøvlene igjen. Ikke si noe om hvor de er da dere..

IMG_4797

5 Kommentarer on Stjernestøvlene mine…

 1. Utrolig kreativt og løsningsorientert, Yme, stå på. Du kan si at det ble ganske all right det mennesket Anja der sørpå som sverget til røde støvler uansett vær et helt år. Man skal ikke kimse av perfekte sko.

  STÅ PÅ!
  Anja Holt Vil gjerne at du leser denne blogposten Verdens enkleste luftfriskerMy Profile

 2. Jeg skjønner deg godt Yme. Nye ting er ikke alltid like kjekt.
  Men du kan kanskje tipse mamma’n din om disse støvlene: http://www.okonomisko.no/sko/19501/matros.html De tror jeg hadde falt i smak. Det gjorde de ihvertfall her hos 3-åringen min som nektet å skifte ut støvlene sine..

 3. Skjønner godt at du liker de! Men når man vokser må man dessverre bytte ut skotøyet med jevne mellomrom… Hva med å tegne på stjerner på de nye?! 😀
  Hanna Vil gjerne at du leser denne blogposten Ut på viftMy Profile

Stengt for kommentarer.