Hei.

På instagram og facebook er nå folk sluttet å hoppe i havet. Trist synes jeg for det var jo en del morsomme filmer å se etterhvert.

I allefall er badingen nå byttet ut med en flom av positivitet. Tre ting du er takknemmelig for i tre dager og send utfordringen videre. Jeg måtte jo omtrent true gode venner for å bli utfordret til å bade, men tydeligvis oppfatter folk meg som en ganske så positiv person, for denne utfordringen har jeg fått ganske mange av. Og i tillegg er det stadig slike utfordriger om å legge ut hverdagsbilder i x antall dager.

Flotteste bloggen the Saga by Steinsdotter var sist ut og har delt sine vakre bilder med oss atter en gang. Dersom dette er en ny blogg for dere, bla dere bakover og se på bildene. De er så FINE!! Disse her er noen av mine absolutte favoritter og jeg vurderer å sende en forespørsel ned for å få et slikt på veggen. Herved sendt!

Så nå slår jeg flere fluer med smekken og lar det stå til og vil bare si at det ikke er vits i å sende enda fler utfordringer for nå besvares alle under et i tre dager fremover…

Det virker som om det er obligatorisk å fortelle hvor taknemmelig man er for den vakre familien sin, de snille og verdens beste barna, den fantastisk aller beste mannen og alt det der. SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ kjedelig.

Så min første ting som jeg vil fremheve i dag er at jeg er så glad for at ungene trives i barnehagen. Det er slett ingen selvfølge. Og jeg forstår jo at de trives for jeg har vært på foreldremøte i kveld og hørt alt de har gjort i år. Unger er ikke så flinke til å fortelle hva som har skjedd i løpet av dagen og Isa er av typen “vi har hatt det helt fint i dag mamma” og det er det. Yme er på stadiet “leka bil!!!!” og det er det.. Så det er fint å få det fra objektive kilder at de har det bra. Noe kanskje ikke bildene under illustrerer, men jeg kan tenke meg at de hadde det ganske moro da de laget denne fantastiske kunstutstillingen som vi foreldrene fikk se i dag.

IMG_4877 IMG_4878

Den andre saken jeg er fryktelig takknemmelig for er senga mi og for at vi kjøpte ei som er 180 brei. Vi er ikke sånne folk som liker å sove i klynge. Jeg trenger plassen min. Og tydeligvis så har yngstemann arvet genet. For da han mageplasket inn i midten der i natt en gang og jeg skulle legge meg inntil ham kom det bastant: “slutt å kos med mæ! Æ træng plass!!” Ble enda bedre plass når Henning kapitulerte og la seg blandt kosedyr og ei flott Lynet McQueen pute inne hos Yme. Men altså senga mi!! Glad i den. Og det er ikke å forakte at dette kan sees ut vinduet klokka 23:57

IMG_4859

Det siste jeg vil lovprise i kveld er unger med evne til å dø foran TV. Det er virkelig en underskattet egenskap. Jeg har tre stykker og det er en sann fryd når man bare selv vil dø i en stol på ettermiddagen, eller skal prøve å lage middag fryktelig fort eller vil gå på do helt alene.. Så får man ta med på kjøpet at det blir en vannvittig hylekonsert når man så slår av TV fordi middagen er ferdig eller man skal noe annet. Det er så indelig verdt det!

IMG_4856 IMG_4747

Det var de tre tingene jeg ville lovprise i dag, og som dere ser inngår det flust med bilder av hverdagsliv her også. Mangler noen middagsbilder, men skal prøve å lure et inn i morgen. Eller vent, vi var på tur med himmel og hav klubben i dag. Spiste pølse. Både hverdag og middag…

IMG_4861 IMG_4867 IMG_4872

8 Kommentarer on Positive ting..

 1. Ah, skjønner veldig godt at du er takknemlig for den senga!
  Det er viktig med litt plass.

  Og jeg er veldig misunnelig på den utsikten. Du har muligens en av de fineste!
  Steinsdotter Vil gjerne at du leser denne blogposten Three good things, day 1My Profile

 2. Så fine tegninger! 😀

  Og ja, TVen er fin å ha når man skal lage middag på helst under en time :S Vi har PVR så hvis barna vil se videre tar vi det bare opp (det glemmer de uansett alltid, men det er ingen sure miner når vi slår av TV) 🙂

 3. Jeg tok samme varianten i bloggen, spammer ikke newsfeeden på facebook og det er vel bare spørsmål før den flommer over med “faen så takknemlige alle er for tiden”. Hehe, badevideoene likte jeg også, vi er visst like rare?
  Anja Holt Vil gjerne at du leser denne blogposten I dag er dagen!My Profile

 4. Jeg elsker senga mi jeg også. Mannen syns jeg er kjemperar for hver kveld jeg legger meg sier jeg; Åh jeg er så glad for at vi har seng jeg:-)
  susan Vil gjerne at du leser denne blogposten Helg på onsdagMy Profile

 5. Enig med deg – mye vakre stemningsbilder på Steinsdotter sin blogg 🙂 Jeg er ikke noen instagrammer, så har ikke merket så mye til den takknemlighetsbølgen (men la jo merke til en del som hoppet i havet), men akkurat det med takknemlighet er faktisk en øvelse jeg gjør ganske så ofte.

  Når dagen er halvveis, huset totalt kaos, ungene grinete og jeg selv… vel, når jeg selv har mest lyst til å hoppe i havet… Da er det greit å minne seg på noen ting man har å være takknemlig for. Og TV (halleluja!) er en av dem. Og unger som liker å se på tv. Og gode serier og filmer jeg selv kan sløve til på kvelden. Hehe.

  Fin kveld til deg!

 6. Så herlig innlegg.

  Når man har stått å malt hus fra morgen av siden tirsdag og enda ikke er ferdig, med 3 barn i alderen 1-5 år løpende og krabbende rundt bena da driver jeg å leter etter ting å være takknemmlig for, som f.eks at vi faktisk har et hus, og at vi endelig er ferdig med strøk 1 all over, og strøk 2 enkelte steder. Og at vi forhåpentligvis er 100% ferdige på mandag. JIPPI!! Og at vi har vært så heldige å få tre friske fine barn 🙂
  Fru Jacobsen (@frujacobsenno) Vil gjerne at du leser denne blogposten Sommer i Norge….My Profile

  • Og må legge til, etter friske fine barn: som er helt og at løper rundt og skrubber knær, søsken krangler og dytter hverandre over ende. Det er faktisk folk som hadde gitt vannvittig mye penger for å oppleve det samme <3
   Fru Jacobsen (@frujacobsenno) Vil gjerne at du leser denne blogposten Sommer i Norge….My Profile

 7. Herlig! 🙂 Jeg savner også badebildene..eller nei, hylene fra alle badefilmene..det var underholdninga si, det! 🙂

  Syns du hadde tre herlige punkter å være takknemlig for – jeg er takknemlig for at jeg fersket mannen i å spise fra potetgullposen jeg hadde planlagt å kose meg med i kveld mens han er i byen på kino. Ærlig talt, hva tenkte han, spise opp snopet før han stakk til metropolen og godtehyllene på Fram? 🙂

  Ønsker dere alle ei fin helg, og så håper jeg mammadoktor`n har gjort en god nok jobb… 🙂 God bedring i heimen!
  EventyrElin Vil gjerne at du leser denne blogposten Tette søsken: en erfaringMy Profile

Stengt for kommentarer.