Hei.

Litt tørke på bloggen i det siste. Det er litt tørke i hodet så jeg har rett og slett ikke kommet på noe å skrive om. Det kan skje de aller beste så jeg håper og tror det snart går over av seg selv like kjapt som det kom.

Ellers så rusler det og går i heimen. Vi har fått en smak av sommer. Isa er innskrevet på skola og har fått leksebok. Og i drivhuset spirer det. Vi har plantet og renset opp i muren. Og Henning har snekret kjøkkenhage til meg. Og på trampolina er det full fart. Og jeg har vakt nesten hele uka. Og vi har grillet. Og mormor og morfar har vært her! Så jeg sitter ikke og sturer altså. Bare litt for opptatt av livet til å blogge.

Men lover å komme sterkere tilbake. Noen gode ideer til hva jeg kan skrive om?

IMG_4817 IMG_4819 IMG_4828 IMG_4834 IMG_4835 IMG_4836 IMG_4839 IMG_4841 IMG_4852 IMG_4853 IMG_4854

2 Kommentarer on Bloggtørke..

 1. Vettu, jeg er fortsatt ganske så engasjert i den barnevern- videoen…. i går ble den publisert for første gang i min newsfeed. Forstår at du ikke kan skrive noe som kan identifiseres om du har opplevd det selv i forbindelse med ditt yrke, men kan du skrive noe generelt. For jeg tror nemlig ikke at barnevernet sitter og kaster dartpiler på et kart for å se hvor de skal hente neste barn.

  PS: vedkommende fjernet link til video da jeg tok kontakt via private meldinger og forklarte et og annet som kommer frem om man faktisk ser litt mer enn bare de opprivende første 60 sekundene.
  Anja Holt Vil gjerne at du leser denne blogposten Verdens enkleste luftfriskerMy Profile

  • Tror jeg er veldig enig med deg når det gjelder den videoen.
   Pga taushetsplikt kan jo ikke akkurat barnevernet gå ut å si noe som helst. Ble egentlig ganske oppgitt over alle som delte i vei, med de styggeste ord…

   *riste på hodet*
   Steinsdotter Vil gjerne at du leser denne blogposten Three good things, day 1My Profile

Stengt for kommentarer.