Hei.

Da jeg nå har sittet i dagesvis og trøblet med å forstå hvor enkelt det er å legge en video ut på bloggen kom jeg over denne snutten.

Den brakte minnene tilbake til i fjor sommer. Bieberfeberen herjet i huset, alle var rammet. Baby, baby gjallet i veggene. Og hvordan skulle vår lille sønn unngå å bli merket for livet. Jeg skrev et innlegg om vår fortvilelse rundt dette og vår usikkerhet på hans maskuline sider..

Nå et år etterpå vet vi at det gikk bra, han er gutt god som noen, prøv å ta fra ham en bil.. Dog elsker han Barbie, en hestefilm og Barbie, perleprinsessen,  så mulig fjorårets sommer alikevel satte dype spor..

Bieber ble vel oppdaget tidlig ble han ikke. Vel vi satser friskere. Om noen tilbyr platekontrakt og store pengesummer skal ikke vi stå i veien altså. Stemmen i bakgrunnen er tante….

3 Kommentarer on Yme synger Bieber..

Stengt for kommentarer.