Hei.

Mens andre den siste tiden knapt har turt å åpne facebookprofilen sin har jeg omtrent vært konstant pålogget i håp om at noen kunne utfordre meg til å hoppe i havet. Men tror du at noen gjorde det?? Neida. Omtrent hele hjemmetjenesten har vært uti, foreldrene til de fleste av ungenes venner har tippet seg utfor kai og brygger, kolleger og folk jeg mente jeg hadde et godt forhold til har gjort svalestup og jeg vet ikke hva. Mens stakkars meg satt klar med badehånduken og ble surere og surer.

Søndag var vi i konfirmasjon. Halve selskapet hadde selvfølgelig allerede hoppet. Jeg fikk sutret meg til at en av dem i det minste “etternominerte” meg slik at jeg skulle ha en halveis god grunn til å hoppe. Og da ordna det seg. For da jeg kom hjem fra selskapet sto en av deltagerne nede i fjæra her og ropte.

Snilleste Dan-Jøran. Som egentlig ikke hadde tenkt å ta utfordringen, men som syntes synd i meg som hadde så lyst…

For jeg hadde en plan. Jeg synes at denne farsotten har gått alt for upåaktet hen i mammablogglandia. Hvor er de hoppende mødre? Vi som tar alle utfordringer i livet på strak arm? Noen må starte, og jeg tok på meg jobben.

I tillegg har jeg en søster. En ganske sporty søster. En søster som badet i omtrent isvann da hun var yngre. Nå er hun blitt gammel og kjedelig og har sagt at dette her er det største tullet hun har sett på facebook og hun skal i allefall ikke bade.

Nå sier det seg selv at min søster neppe hadde badet om jeg hadde utfordret henne. Da hadde hun bare blitt sur. Men hun er tante… Og fadder.

Så dermed tok jeg et ørlite forfriskende bad og sender stafettpinnen videre til Diaperdiva og Casa Kaos. Jeg regner med at de er så sporty at de tar det videre. Casa Kaos har prøvd seg med at hun kun bor i nærheten av islagt vann og i innlandet. Hvor er kreativiteten spør jeg.

Men så var det min søster. Vel, jeg sendte ungene uti og de fikk utfordre tante.. Og for å få fortgang i den trapolineoppsettinga så utfordret de faren også. For hvis han hopper på hav, ja da er jeg usikker på om verden fortsatt går rundt..

 

 

I og med at jeg har brukt dager på å få til å sette denne videoen inn på bloggen, og den fortsatt er helt feil format har jo tiden gått og fasiten er: tante feiget ut, faren driver og leter etter deler til trampoline. Det er stille fra Casa Kaos og Diaperdiva er observert med bikini….

2 Kommentarer on Hopp i havet…

  1. Jeg er EVIG takknemlig for at jeg ikke var blant de uveldige som ble utfordret!!!! Jeg leste innlegget ditt med skrekk og gru helt til jeg skjønte at jeg hadde sluppet unna:) Heldigvis er det ingen som har tenkt på meg til denne utfordringen, og jeg tror det har med å gjøre at jeg ALDRI I VERDEN hadde gjort det…

    Eller jeg kunne jo selvsagt benyttet anledningen i Barcelona! At jeg ikke kom på det før nå!! Panneklask!!!
    Sovebebibloggen Vil gjerne at du leser denne blogposten Jeg må vel innrømme…My Profile

    • Du vet at Stine må utfordre noen hun også…..

Stengt for kommentarer.