Hei.

I dag skal vi i konfirmasjon. Slik at det blir begrenset tid foran Mac’en. Men for dere andre. Dere som bare sitter der og ikke har noen planer så har jeg et lite tips.

Som flere av dere vet så er jeg en ivrig bruker av Instagram. @casadidriksen Jeg synes det er koselig å ta bilder og jeg synes det er moro å dele bildene med flere. Men mange ganger tenker jeg at “det der ble et skikkelig fint bilde, det skulle jeg hatt andre steder enn på telefonen” Så blir det skjeldent gjort noe med det.

Men nå har jeg oppdaget Sticky9. Før het det Stickygram. Det er en nettside der man kan bestille instagrambildene sine som  kjøleskapmagneter, telefondeksel og iPaddeksel. Og jeg har nå bestillt hjem flere. Magnetene finnes i flere størrelser. Og jeg synes de er fine smågaver til slekt og venner. Mamma fikk noen i går, svigermor ble kjempeglad.

IMG_1037

Da jeg fikk magnetene lå det et lite kort inni eska med en kode jeg kunne dele. Og hvis man bruker den koden får man 15% avslag på første kjøp. De er litt dyre, 90 kroner for 9 magneter så et lite avslag gjør seg jo 🙂

Koden er: FRIENDOHD1

Nå må jeg løpe, skal plante noen stenbedsplanter før jeg skal kle på meg bunaden. For i dag blir det bunad! barnefri og konfirmasjonsselskap. Finnes vel ingen bedre anledning til å bruke bunad. Ha en fortreffelig søndag.

Bruker du Instagram? Gjør du noe mer med bildene du legger ut der? Får du gammeldagse bilder printet lengre? Og har du fotoalbum i hylla?

3 Kommentarer on Tips på en søndag.

  1. Jeg har også kjøpt sike magneter fra Stickygram/Sticky9, men det begynner å bli en stund siden nå. Har printet en del bilder selv og brukt mye bilder fra IG til album, dagsplaner og oversiktshjelpemidler til A, og jeg bestiller en del bilder som skal settes i familiealbum. Merk deg det siste der – som SKAL settes inn. For det er jeg overhodet ikke flink til. Har album stående men det begynner å bli noen år siden jeg oppdaterte de.
    Enig med Anja over her – du er veldig bunadsfin:)
    Hanne Vil gjerne at du leser denne blogposten Mobilbilder 2014 – Uke 18My Profile

  2. Har ikke kommet meg på instagram gitt, så jeg er skikkelig langt etter… Men de magnetene så fine ut! Håper konfirmasjonen ble en bra dag! 🙂

Stengt for kommentarer.