Hei.

Noen dager er fine. Og helt vanlige. Dager som livet er fylt av, men som man egentlig ikke husker. Dager der man bare gjorde et eller annet som egentlig ikke var viktig, men som tilfeldigvis ble gjort akkurat da. Dager som man vagt erindrer men som blander seg inn i mengden av andre dager og man husker egentlig ikke om det var den dagen eller en annen.

I dag har vært en slik dag. En fin dag. Uten de store happenings. Og jeg er sikker på at uten dette blogginnlegget så ville denne dagen ikke være en dag man egentlig husket så innmari mye av.

Isa plukket en blomsterbukett.

IMG_4233

Henning saget ned noen trær.

IMG_4247

Vi fant skatter og kastet steiner i fjæra

IMG_4250 IMG_4246 IMG_4244 IMG_4241 IMG_4239 IMG_4238

Yme slet seg ut med trehogst, greinbæring, steinkasting, skattejakt og sykling og slappet av på verandaen med pappa, morfar og en sjokolade. Og sovna med pappas hand i sin..

IMG_4259 IMG_4260

Og Eir fisket en fisk, og siste hele selv til kvelds

IMG_4265

Som sagt, en vanlig dag. En fin dag. Og bak skyene lurte sola..

IMG_4270

I morgen drar vi hjem. Fine, avslappende dager hos mamma og pappa er over for denne gang. Hverdagen venter. Og med den forhåpentligvis flere fine, helt vanlige dager..

15 Kommentarer on En vanlig dag…

 1. Det er slike dager som er så herlig å bla tilbake til når man har blogget en stund. Enkelte dager kan jeg bare sitte å mimre, det blir en slags dagbok av opplevelser, hva vi var opptatt av, og hva barna holdt på med. Dager som ikke blir husket om man ikke har dokumentert dem på dem måten ja.. Tilbake til hverdagen er godt kjenner jeg, i går fikk jeg røsket litt i huset uten barn tilstede og det trengtes. Ha en flott hverdagsuke!
  trompetmor Vil gjerne at du leser denne blogposten Så mange måter å feire påske på!My Profile

  • Jepp, liker også det med bloggen. At den er en slags dagbok. Dog offentlig sådan.. Her er det blitt helg igjen og planen er et drivhus..

  • Plutten sovner rundt omkring over alt for tiden.. I polarbrødet med leverpostei f.eks..

 2. Vanlige dager er høyst undervurdert! Til tross for at det er de vi faktisk har flest av i livet. Kjenner jeg må bli flinkere til å nye disse også 🙂
  Drømmelykke Vil gjerne at du leser denne blogposten Takk for nå!My Profile

  • Men glemmer ofte å stoppe opp og kjenne lukta av roser på vanlige dager ja..

 3. Dette er sånne bloggposter man blir så glad for å finne igjen neste år. En berikende dag du blir så glad for å se at du har innimellom, når du har glemt alle turene du har vært ute på. Jeg ser at jeg bruker bloggen min mye til tanker som opptar meg, refleksjoner rundt ting og som en dagbok om hvor vi er i livet. Kjempegøy å kikke tilbake på når det har gått ei stund. Som du sier er det lett å glemme sånne fine dager! Veldig gøy for oss andre også å se hva dere holder på med, og få litt inspirasjon selv i hverdagen til å komme seg ut å bruke naturen rundt seg.
  trompetmor Vil gjerne at du leser denne blogposten MEG, ROT OG ALLE KAFFEKOPPENEMy Profile

  • Vanlige dager er de beste. og jeg er heller ikke så flink til å dokumentere dem. Bilder tar man gjerne av noe spesielt. Savner bilder av meg selv som lita der jeg bare gjør helt vanlige ting..

 4. Jeg har prøvd å kommentere et par ganger men så går det ikke, prøver derfor en siste gang:) slike hverdager er verdt å ta vare på, og det er slike blogg innlegg som gjør deg så glad om et års tid. Det er det jeg liker aller best ved bloggingen min, at den blir en slags dagbok å se tilbake i, hva jeg var opptatt av, hva barna holdt på med og hvilken tanker jeg hadde. Slike dager er gull verdt:)
  trompetmor Vil gjerne at du leser denne blogposten MEG, ROT OG ALLE KAFFEKOPPENEMy Profile

 5. Jeg heier også på vanlige dager. De som kanskje ikke innebærere store prestasjoner, mange gullkorn, stolte mammaøyeblikk, men som likevel bare er herlige, fordi man har vært sammen. Fordi det har vært meningsfylt. Hurra for kvantitetstid 😉 Og lykke til med den utpakkinga…. :p
  EventyrElin Vil gjerne at du leser denne blogposten Et ærlig innlegg om vekta mi og megMy Profile

  • Jo takk. Jeg skal si deg at utpakkinga gikk over all forventning.. jeg satte jentene til å pakke ut sine egne bager… En gjorde det med glede og sang, en annen med hyl og vræl, men det ble gjort..

 6. Enig i det flere andre skriver – gull å blogge om vanlige dager, for om et par år (et år?) vil du faktisk ha glemt den dagen. men så kan du bla tilbake og se på fine bilder og mimre:)
  Pia Vil gjerne at du leser denne blogposten For ei blemme!My Profile

Stengt for kommentarer.