Hallais folkens!!

Folk driver og klager og syter for at det er for lite snø. Og for at det er for lite sol. Det er for langt til fjellet og man kommer seg ikke dit.. Påske er visst bare bra om det er sol og snø..

Hah! Dere har ikke forstått vitsen med påske dere. Ikke i det hele tatt..

Jeg er hos mormor. DET er vitsen med påske. Å være hos mormor og få sove midt i mellom mormor og morfar og få flaske midt på natta. DET er påske det. Og spise godteri og se på iPad. Nå har jo mamma også kommet, greit nok det da, men hun trengte ikke å komme for min del, bare så det er sagt. Jeg hadde det alldelses utmerket her alene med Eir og Isa før mamma kom.

Og været? Det regner. Men det gjør da ingen ting? For mamma har kjøpt nye regnklær til meg. Og de tåler vann. Og så har jeg stjernestøvlene mine. For man kan da sykle selv om det regner. Hadde det vært snø kunne man ikke ha sykla og DET hadde vært krise. Nå kan jeg sykle med mormor og når hun går inn kan jeg sykle med morfar og når han går inn kan jeg sykle med mamma og jeg kunne godt ha syklet alene ute hvis de bare lot meg få lov. Sykkel er livet folkens.. Man kan sykle fort i nedoverbakker, man kan sykle sakte i oppoverbakker, man kan ta en liten pause og se på utsikten, man kan sykle gjennom vanndammer og sølepytter og man kan stoppe og se på biler som kjører forbi og man kjenner vinden i kinnene og livet er herlig!!

IMG_0418 IMG_0419 IMG_0415

Og så er det fjæra. Fantastisk sted! Vann! Masse vann!! Og steiner. Og man kan hoppe og bære tunge steiner og man kan kaste dem i vannet og man kan løpe ut i vannet og nevnte jeg at man kan plaske?? Det kan man!! Og man kan rulle, men det er ikke så innmari lurt så det beste er å hoppe og kaste steiner.. Hva skal folk på det fjellet for spør jeg?? Nei kom til mormor folkens, det er her det er påske! Snakkes! Må ut en tur å sykle..

IMG_4417 IMG_4414 IMG_4416 IMG_4415

IMG_4420

 

IMG_4432

IMG_0429