Hei.

Kort innlegg i kveld. Og her er grunnen:

IMG_3858

 

Jeg har operert den andre handa mi. Hadde jo sett for meg en laaaaang dag på dagkirurgen slik som før jul. Hadde med bok og troppet for å være sikker opp en time før tida.

Fikk komme rett inn til godstolene. Og der traff jeg jo den hyggelige kirurgdama som var her på besøk i helga. Trivelig, trivelig og minuttene fløy i godt selskap helt til hun måtte jobbe litt. Så kom han som skulle operere meg. Flinkeste mannen der vet dere. Har lest maaaaange epikriser fra ham på jobb. Så følte meg i trygge hender.

Hadde glemt hvor jæ…. vondt den lokalbedøvelsen gjorde. “neida, trenger ikke noe ekstra smertestillende” sa jeg til anestesimannen. Som forøvrig hadde jobbet på AMK og kjente igjen stemmen min.. Kjente igjen hans også og det er jo hyggelig å få et fjes til en stemme.

Ferdig og påkledt før ett. Kjøpte en politibil til Yme og tok en siste sushi i Bodø før jeg tok båten hjem.. Merkelig å sitte på Blixen som passasjer..

IMG_3860

 

Fint å komme hjem da. Yme ble glad. I allefall kjente han meg igjen. Og mer glad ble han for politibilen. Jeg innså at jeg ikke hadde testet sirenene godt nok i byen for etter 37ende gang med “anmoder om helikopter!!! BÆBUBÆBUBÆBUBÆBU” var jeg litt ør i hodet. Han sovna med en arm rundt kosehunden og en arm rundt bilen. Sirena gikk bare av et par ganger i senga. Ikke akkurat den beste bilen å ha med i senga. Fikk lirket den løs uten å starte den sirena etter at han sovnet.

Eir var sånn passe glad for at jeg rakk den båten. Hun hadde egentlig tenkt å være en natt til hos tanta. Tanta var glad..

Isa ringte for å si godnatt. Hun er fortsatt på ferie hos mormor. “Nå gleder du deg veldig til å komme hjem i morgen?” spurte den teite mammaen… Stillehet i andre enden, mer stillhet i andre enden, dryppende stillhet i andre enden… Jeg kunne formelig høre hvordan Isa lurte på hvordan hun skulle si det hun tenkte å si uten å knuse mammas hjerte.. Tilslutt kom et “åkei da, æ gleda mæ kanskje litt” etterfulgt av et tungt sukk…

Joda, fint å være hjemme. Jeg kan i allefall nyte utsikten fra verandaen. Og om noen timer kommer Henning hjem. Muligens han er glad for å se meg..

IMG_3861

12 Kommentarer on Here we go again..

 1. Du får komme bort på jobb en tur, vi vil bli veeeeeldig glad for å se deg

 2. God bedring til deg! Du har så store barn nå at det ikke lenger er tøft å savne mamma eller pappa så de bare later som om de ikke har gjort det. Det er jeg i alle fall overbevist om 🙂 Ønsker deg en strålende dag!
  Drømmelykke Vil gjerne at du leser denne blogposten Årets førsteMy Profile

  • Strålende dag til deg også! Og fikk i det minste en klem da Isa kom hjem i dag..

 3. Nommen, vakre familiedoktoren vår, da! Klart ungene savner deg, de bare kamuflerte det godt! Nå må du bli fort frisk igjen, håper du ikke har vondt i dag.

  Håper du får en fin tur på do og så lurer jeg på om du vanligvis kjører Blixen selv, sånn til daglig ved siden av å være lege?
  Anja Holt Vil gjerne at du leser denne blogposten Me did itMy Profile

  • Ikke veldig vondt, bare nok til at Henning synes bittelitt synd i meg og svigers har bedt på middag. Dogåing har gått som en drøm etter at jeg kom hjem vil jeg si . Bortsett fra at det er litt vanskelig å få på og av buksa..
   Kjørte jo ikke Blixen selv, men det bruker jo liksom å være jeg som bestemmer når og hvor den skal gå..

   • Jeg måtte google litt, og det jeg trodde stemte! Til dere andre, som fortsatt lever i mørket og uvitenheten sakser jeg fritt fra bloggen:

    “Joda, jeg må ut med Blixen! Om noen ikke vet det, Blixen heter egentlig Elias Blix II og er båten vi bruker når vi skal ut i sykebesøk. Fin båt altså, det er ikke det, det er bare at konseptet båt og mer enn mild ris for tiden byr meg noe imot..”

    Jeg ønsker deg en herlig dag, og jeg har kvalmt fin sol i dag også. Klem uansett!
    Anja Holt Vil gjerne at du leser denne blogposten TrolljägarnaMy Profile

 4. Så skönt att det gick smidigt den här gången. God bedring!

 5. Bor du på en øy? Uten fastlandsforbindelse?
  Så himla fascinerende hvis det er tilfelle.

  Anyway, selvsagt savner de mamma, men de tar deg for gitt også vet du, de vet jo veldig godt at du alltid er der.
  Speedy recovery doc!
  Hvor lenge er du “satt ut av spill” for?

  • Neida, bor ikke på en øy 🙂 Men man kan ta båt hit fra Bodø. Og det passet mye bedre i går enn bussen.. Sykemeldt i 6 uker..

   Mulig jeg må gjøre meg litt mer utilgjengelig.. Derfor tar jeg en kjapp tur til Oslo i morgen.. Evt så skal jeg bare være veldig glad for at de er så trygge på andre og har det bra på “feriene” sine..

   • Men i morgen var det sånn at du ikke hadde tid til noe annet ja?

Stengt for kommentarer.