Hei.

Det er søndag kveld og en flott helg går mot sin ende. I går gjorde vi noe vi skjelden gjør. Vi fikk besøk av en flott familie som vi aldri hadde møtt før. Via bloggen hadde de funnet oss, funnet ut at vi virket passe gale til å like dem og inviterte dermed seg selv på besøk.

Det er fantastisk at slike mennesker finnes. Vi hadde en toppers dag, fikk nye venner og jeg fikk brife med at jeg er veldig flink til å lage fiskekaker. Skulle ønske man var flinkere til å gjøre slike impulsive ting. Livet blir jo mye rikere av det.

Som sagt. Jeg laget fiskekaker i går. Helt uten svigermor. Ja altså uten hjelp av svigermor. Og det ble noen stykker. Som nå ligger og godgjør seg i fryseren. Om du vil ha oppskriften så skrev jeg den i dette eminente innlegget i fjor..

IMG_0214

Men søndag altså. Kommende uke blir litt annerledes enn vanlig. Mandag og tirsdag er jeg på kurs, onsdag skal jeg operere den andre handa, torsdag er jeg hjemme og fredag og lørdag skal jeg på kurs i Oslo. Nå falt det seg slik at Henning skal ut til det store utland mandag, tirsdag og onsdag. Og flyet går tidlig. Så da bor vi på hotell i Bodø i natt. Ungene er spredt for alle vinder. De er på “alene-ferie” alle tre. Da jeg sa til Isa “nå må du kose deg hos mormor” var det så vidt hun hadde tid til å svare “Det ha æ VERKELIG tænkt å gjør!! Hadet!” Ifølge henne fortjente hun nemlig denne ferien og har lengtet inderlig etter dagen i dag i over en måned. Eir har eglet seg innpå tanta og mast seg til å få ligge der helt til torsdag. Planer om Wii, High school musical 1-2 og 3 og noen kyllingvinger til kvelds gjorde at heller ikke hun var så veldig interessert i en større hadet-seanse når hun dro. Yme er hjemme, bestemor og bestefar har flyttet inn.

Så forholdene lå bra til rette for en romantisk søndagskveld i byen.

Vi har vært på resturant. Spiste suchi. Ble veldig mette. Det sitter langt inne å innrømme det men måtte jo ringe hjem for å høre hvordan legginga hadde gått.. Yme sov. Og så måtte jeg ringe tante Mette, for jeg kom på at vi har helt glemt å si fra på SFO om at Eir skal bo hos henne. Enda godt Mette er lærer og kan si fra på SFO (og om noen som jobber der leser dette: Eir skal altså være hos Mette fra i kveld og til Torsdag..) men så lå telefonen der urørt. Bare to usle bilder for bloggens del.. Og til Instagram… (@casadidriksen)

IMG_0216

Radisson Blue er fint det. Vet hva man får. Stort rom, god seng. Alt ligger til rette for at hverdagsromantikken kan blomstre.

IMG_0215

 

Sånn etter at jeg har fått flikket litt på det foredraget jeg skulle sendt til de jeg skal holde det sammen med for lenge siden.. Og sjekket facebook, nei jammen var det en melding i innboksen som jeg må svare på, skulle egentlig bare lest en par tre blogger. Og så stakk vi innom Narvesen og der fant jeg nyeste “Mamma” Jeg har kokt meg te på vannkokeren og livet er herlig..

Henning kjøpte Vi menn. Og fant ut at badekaret på rommet faktisk hadde hans størrelse og så er det jo noen spill på den iPaden som må klikkes litt på.

Med andre ord, full avslapning.. Mulig det ikke kvalifiserer til en scene i Fifty shades of grey, men det er da hverdagsromantikk på sitt beste. Jeg får kose meg med Mac’en, Henning kjøpte til og med “Mac, a guide for beginners” på Narvesen til meg. Han får kose seg med Clash of Klans eller hva det nå enn er han spiller på Ipad.. Og vi er sammen, bare oss.

Og kvelden er jo ennå ung. I går på denne tiden enda yngre.. Yme har lært et nytt ord, og det beskriver egentlig hele kvelden: Yess!!

 

10 Kommentarer on Hverdagsromantikk og husmorferie..

 1. Dere er heldige altså! Og så utrolig praktisk med slike løsninger som ikke bare løser problemet men øker opplevelsen!

  Den sushien så helt fantastisk ut. Jeg kjente lukta, hvordan risen ville rullet over tungen, den salte soyasausen…..

  Håper du får flotte dager på kurs og operasjonen går selvsagt helt etter planen!

  Klem

  • Kurs i dav var helt ok, sushi i går fantastisk. Nå er nervene litt på plass for forelesningen i morgen..

 2. Hverdagsromantikk i massevis!

  Og nå er jeg endelig “med” igjen – jeg har lagt inn siden din i rss-feeden min og der kom aldri noen oppdatering – jeg trodde nesten du hadde gitt deg helt til jeg skulle finne bloggen din for å hente en link. Sånn kan det gå, nå abonnerer jeg på innleggene på mail så nå får jeg i alle fall oppdateringene dine:)

  Og så er jeg spent på hvordan du opplever bloggingen på wordpress? Jeg har ikke lagt tanken helt på hylla enda men liker liksom ting slik de er (litt redd for å rote til med noe nytt;) Hvordan er det sammenlignet med Blogger – fordeler, ulemper?

  Ha ei god ny uke,
  klem til deg:)
  Hanne Vil gjerne at du leser denne blogposten Mobilbilder 2014 – Uke 13My Profile

  • jeg er ikke blitt helt venn med WordPress ennå, men det er nok fordi jeg ikke helt forstår hvordan ting funker. Alt i alt så er det bedre enn Blogger vil jeg si. I allefall statistikken.

 3. Takk for en fin lørdag! Det var sprekt av dere å ta oss i mot, og vi følte at vi fikk utvidet vår horisont med å invitere oss selv på besøk. Aldri gjort det før… (helt sant). Bloggen ble kontaktpunktet, selv om vi fant mange andre linker både til deg og Henning!

  Vi fikk med nok fiskekaker hjem til å fø hele flokken også på søndag:)) Takk for maten.

  PS: Håper det ikke var vårt besøk som gjorde nødvendig å “hente seg inn” med en hotellovernatting..!

  • Det var absolutt ikke deres besøk som fikk oss til å bo på hotell. Det var skikkelig trivelig med besøk, og vi må jo prøve å få til et gjenbesøk før dere stikker av. Og så bra at fiskekakene smakte. Fikk jo lært noe nytt også og senere på kvelden glemte jeg helt egget i et par runder så nå vet jeg at fiskekaker kan lages glutenfritt, laktosefritt og uten egg. Så det så!

 4. Oh, misunnelse!!! Jeg gleder meg til Sigrid er stor nok til å besøke mor og far ei helg. Da skal jeg SOVE!!! Hele kvelden, hele natta og hele formiddagen dagen derpå. De to største kan vel overnatte borte allerede, men det er liksom ikke der bøygen er.
  Du er heldig som har såpass mange rundt deg; ta like godt vare på dem som du har gjort hittil, så blir det fruktbart også fremover!
  Si ifra hvis dere tar turen til Lofoten i sommer; det kan fort finne på å bli trivelig med 10 i huset i stedet for 5!
  Stor klem til deg og resten av familien

  • Vi skal garantert til Lofoten for det skal bygges et naust. Nå er sånn byggeferie skikkelig kjedelig for meg og ungene så vi kan jo flykte sørover til dere..

 5. Den sushien så inderlig fantastisk ut. Jammen glad jeg akkurat har spist sushi selv så ikke abstinensene ble for store. Men det må nok litt sushi til i helgen igjen ja, for sure. Jeg prøver liksom å holde meg på maks en gang i uken.
  Også minihotellferie da. <3

 6. Ser at det ikke er noen som har skrytt av Yme her, så da gjør jeg det!
  Flinke Yme som har lært seg nytt ord! Også på engelsk a gitt!!!
  Way to go!!
  Sovebebibloggen Vil gjerne at du leser denne blogposten OmgangssjukeMy Profile

Stengt for kommentarer.