Hallais!!

Fryktelig lenge siden sist folkens, men det tar tid å vokse opp og jeg har hatt det fryktelig travelt! Lært meg å prate for eksempel. Masse!! Mamma mener at det nesten blir for mye av det gode, men har man først lært å prate så er det jo greit å holde det ved like tenker jeg.

I går skulle mormor dra hjem. Og mamma sendte meg i barnehagen. HMPFR!!! Meg i barnehagen når mormor skulle dra halv fem. Skrek på meg feber før ti, så Stine måtte bare ringe mamma og be dem om å hente meg. Så jeg fikk dra hjem til mormor. Det var koselig. Vi så TV. Kjempespennende Dora-episode med det trollet under brua!IMG_4343

I dag var jeg hjemme med pappa. Innmari kjedelig bare så det er sagt. Han skulle ha meg til å sove! Nå har jeg brukt uker på å få Stine til å forstå at jeg IKKE skal sove på dagen og nå må jeg starte helt på nytt med pappa. Håpløst altså.

Endelig kom Isa hjem fra barnehagen. Og gjett om hun var heldig da. For hun og Maxiklubben hadde fått være i hallen og hatt yoga i dag. Jeg føler meg jo mye bedre enn i går, og etter en så kjedelig dag som i dag så var jeg veldig klar for litt yoga altså. Godt å få strukket seg litt..

Isa er ikke så værst til å forklare. Man må ha en matte og det fiksa mamma. Og så er det bare å sette i gang!

Føst skulle vi være en hund sa Isa. Jeg syntes ikke det ligna så mye på en hund, men jeg sto nå der med rumpa i været. Isa var litt dårlig til å si fra når vi var ferdig så jeg sto jo der lenge etter at hun hadde satt seg opp

IMG_4400

Så skulle vi være et bord sa Isa. Den var litt værre. Jeg synes at Isa var veldig flink, men jeg lurer på om jeg har litt for korte armer til å være et sånt bord.. Isa prøvde hjelpe til altså, men den hunden var lettere..

IMG_4378 IMG_4380

Den hunden som vi hadde gjort først. Den enkel som bare var å stå med hodet i gulvet mente Isa plutselig at vi hadde gjort feil. Den var ikke SÅ lett når det kom til stykke. Jeg prøvde jo så best jeg kunne men det var litt vanskelig å se hva Isa egentlig gjorde når man lå bak der så jeg var visst plutselig kommet littegrann for nært. Mente Isa som ble sur for at jeg ødela hunden hennes.

IMG_4386

IMG_4387

Til slutt syntes jeg at jeg fikk det ganske bra til. Stive armer, luft under magen. Men mamma påsto at jeg så mer ut som en planke?? Jeg er helt sikker på at dersom det er et bord i den yogaen så kan man vel være en planke også??

IMG_4383

Så skulle vi være fisk. Isa sa at man skulle ha hendene under rompa og puste som en fisk. Puste som en fisk?? Men for all del, er ikke det at jeg ikke kan prøve.. Og etter all det strevet med hund en og hund to så var det greit å ligge å slappe av litt..

IMG_4390 IMG_4392

Helt til slutt var vi et tre. Da måtte vi stå på en fot. Det er VANKELIG!! Mamma påstår at det er en S i vankelig, men det heter da VANKELIG??? Skikkelig vrient var det treet, men fikk det til på et vis. Gadd ikke de hendene over hodet, men beina fikk jeg i allefall i kryss og et i lufta..

IMG_4397

IMG_4401

 

Helt til slutt så mente mamma at vi måtte ta sånne yogabilder som hun har sett på instagram. Sånne med sol i bakgrunnen og fugløya i det fjerne. men jeg mener, det må da være viktigere å få med meg enn fugløya på bildet??

IMG_3798

 

Nå vil jo Eir også prøve yoga så mamma driver og leter etter noen som kan lære oss det på ordentlig. Isa er hekta og sto på hodet til langt på kveld..

IMG_4404

Så til vi sees igjen, husk å pust med magen og senk skuldrene folkens!!

IMG_4369

5 Kommentarer on Yme trener yoga..

 1. Sykt heldig du er da! Ingen som har lært meg yoga ennå. Det eneste jeg kan asom kan minne om yoga er å være ball på stellebordet. Da knyter jeg meg sammen med hendene bak knærne og tærne i munne, AKKURAT når mamma skal ta på ny bleie, og så er jeg umulig å knyte opp igjen. Det er supergøy! Det burde du prøve, dersom du ikke allerede har gjort det.
  Og så driver jeg jo med den kabbingen da. Det kan jo se litt ut som yoga når jeg kommer i ubalanse og står litt på skeiva et like sekund før jeg deiser i bakken. DET synes liksom mamma er gøy da, men egentlig er det bare dritkjipt. Hun har ikke greie på det, vøtt!

  <3-lig hilsen He!

  L
  VEL
  V
  Sovebebibloggen Vil gjerne at du leser denne blogposten Bare for å være litt ekkel…My Profile

 2. Digger bloggingen din Yme!
  Utrolig tøffe bilder, yoga er gøy, stå på. 😀

 3. Flink instruktør og elev, skjønner at han sliter. Følger du Henriette Lien på Instagram, der kan barna hente masse inspirasjon! 😀
  Anja Holt Vil gjerne at du leser denne blogposten Strømmen i solaMy Profile

Stengt for kommentarer.