Hei.

Innom en liten tur for å ønske god jul til alle dere lesere. Vi kom i mål med jula natt til lørdag. En grunn til det, jeg gikk på vakt søndag og ville ha alt ferdig til da. Og jeg tror det skal bli sånn fremover for det var deilig å gå ut med ungene og bare slappe av på søndag og være ferdig med julemas og julestress.. Vi tok med syklene og gikk en tur inn til Inndyr. Det gikk jo en smule trått med Yme, så 2/3 av veien hadde vi en rasende unge som satt i vogn og ropte SYKKEL av alle krefter.

Så gikk jeg på vakt. Litt rart å være på jobb igjen og kjenner at å jobbe slett ikke er det samme som å sulle rundt hjemme med den handa. Heldigvis oppførte vakttelefonen seg på julaften og etter et kjapt besøk på kontoret på formiddagen var det stille helt til ti på kvelden. Da var julenisse, julemiddag og pakkeåpning avsegstyrt så da var det greit.

Og gjett hva jeg fikk fra min kjære da.. MacBookAir! Fine saken. Forstår meg ikke helt på den enda, men sitter nå her og blogger da.. Snille, snille mannen min. Skal vise flere bilder fra jul senere, men dette var hva jeg hadde på disken/telefonen.. Yme fikk både Apa, Jumpi og Elfie til jul så nå er nesten hele vennebyen samla i senga hans..

Fra titida på julaften har jeg stort sett jobbet. Vært innom hjemme og sovet og spist litt. Fikk med meg blåtimen på havet i går. Vakkert, vakkert. Så man skal ikke klage. Men kjenner at jeg gleder meg til avløsning i morgen ettermiddag, for jeg og Eir har et sjørøverskip fra Duplo som skal bygges til Yme….

Så fortsatt god jul folkens, så blogges vi!

6 Kommentarer on God jul!

 1. Bare innom med en romjulsklem 🙂 håper du har det bra! Ønsker deg fin-fine dager på slutten av dette året. ps. gratla med macbook, jeg har en selv og digger 😉
  God klem herfra

 2. Macbook .. i gave? heldige deg 🙂
  Jeg har mac, og jeg liker den på mange måter, men savner faktisk Pcen til enkelte ting. Det er vel som å banne i kirken, men jeg tror jeg godt lunne hatt begge deler… men om jeg må bytte blir det nok mac igjen, og det er på grunn av brukersnittet…
  Velkommen tilbake til jobb igjen, – eller jeg var joikke der for å ønske deg velkommen, men dog, så godt hånden er i funsjon igjen,… og by the way: er enig med Yme! Hvorfor sitte i vogna når et alternativ kan være sykkel 🙂
  God romjul!

 3. Hei Didriksen! Så kult bloggdesignet ditt har blitt! eEg fikk en sånn for ca halvannet år siden til min bursdag av min mann. Den er super kul, den er lett og bære med seg og alikevel en fullverdig datamaskin. Tok litt tid å bli kjent med den, så begynte smått med bilder etc og utvidet til nett og sånt etterhvert. Ønsker deg et finfint år!
  Klem

Stengt for kommentarer.