Hei.

Andre søndag i advent og dagen da smultringene skulle bakes! Mamma er kommet for å bistå og har kjevlet og stukket i hele dag. Riktig bra ble det, masse smultringer som smakte godt! Og nå er bokser og fryser fylt til randen og vi kan spise smultringer til i 2016..

Men det var jo ikke smultringer jeg skulle snakke om. I morgen drar jeg og Henning til Bodø. bare vi to. Skal overnatte på hotell og spise sushi på restaurant. Mamma passer unger. Jeg kaller det kjærlighetsferie, Henning kaller det helvetestur…. Vi skal gjøre oss ferdig med julegavehandlingen. Selv om gavene jeg anbefalte i går er fine så tror jeg muligens Eir blir litt skuffet om hun kun får et gult neshorn til jul. Nå har hun ikke store ønskelista. BH…. og… BH.. De starter tidlig må jeg si..

Men det var ikke det heller jeg skulle snakke om. Det var jo vinnerne av min fantastiske giveaway. Tre heldige stykker intet mindre. Etter mye slit har jeg funnet en sånn app som trekker ut et tilfeldig tall slik at jeg kan ta bilde og vise dere slik at dere ikke tror jeg jukser. Det var 31 stykker som hadde meldt seg på.

Her er vinner nummer en:

Nummer 27 var RØDHETTE med bloggen Rødhettes verden. Hun ønsket seg en Orange flaske på 650 ml. Gratulerer med ny drikkeflaske.

Vinner nummer 2:

Nummer 5 var RAGNHILD. Jeg vet ikke hvem du er Ragnhild, så send meg en mail!! Ragnhild har ønsket seg en turkis drikkeflaske på 450 ml

Den siste lykkelige vinner er:

Og nummer 14 er SIGRID S NILSEN. Jeg vet i allefall hvem mammaen din er Sigrid! Gratulerer med en Grey Carbon Flip Cap 650 ml!!

EN av dere vet jeg adressen til. Men du Rødhette og du Ragnhild må sende meg en mail 🙂 dr.lailadidriksen[æt]gmail.com

Da er det bare å gratulere vinnerne med supre flasker og til dere andre, bedre lykke neste gang!!

7 Kommentarer on Og vinnerne av de utrolig fine drikkeflaskene fra Agent M er…..

  1. Er det sant?!? Åh, nå ble jeg glad! Tusen, tusen takk! Gleder meg storlig til gaven kommer hit! Skal straks sende deg en e-post! 😀

  2. Yeh,æ som aldri har vinne løkka! Du veit nok ikke kæm æ e næi:) men æ bor rett over fjorden,ser rett te huset dåkkers fra Forstranda 🙂 kor kan æ få sendt mail adr mi? Ragnhild

  3. Hehe, ler litt at ønskelista til Eir! Jeg synes det nesten er litt skremmende å tenke på hvor tidlig barn begynner å tenke på utseende på den måten nå. Jeg tror jeg begynte å sminke meg litt i smug da jeg var 14, og til og med det syntes foreldrene mine var aaaaltfor tidlig:) Man får vel bare innse at ting forandrer seg!

  4. Æsj den flaska hadde jeg sååå lyst på. Men må vel bare krype til korset da, å kjøpe en i stedet! 😉 (Btw. vinnerkvoten er nok brukt opp for en stund ja.. gavekort på 1000,- fra Meny.. i kalenderlotteriet dems.. mhm.. måtte bare nevne det.. lucky, oh yess.. I know! ;P )

Stengt for kommentarer.