Hei.

Jeg er ingen kløpper på data. Jeg kan det jeg trenger for å klare meg i hverdagen. Men nå sitter jeg atter en gang og knoter og forsøker å registrere denne bloggen på blogglisten. Det var ikke så enkelt det for blogglisten vil ha meg til å legge en kode, godt synlig på forsiden. Jeg har lagt den på siden, jeg har klippet den inn i de siste fem innlegg, og nå forsøker jeg å smøre den utover her slik at blogglisten skal se den.

For blogglisten mener nemlig at den ikke ligger her. Og at forsiden min er cachet hva nå enn det betyr?? Så kjære blogglisten, ser du koden nå??

blogglisten_46d97f3e1db002a99b0dc35ad3fd511d

6 Kommentarer on Testinnlegg..

    • Blogglisten.no Liste du kan registrere bloggen din på og så klatrer du kjapt oppover listen og slår fotballfrue i popularitet. hvis man får den greia til å funke da.. Takk for hurra!

  1. Haha, det der skulle jeg prøve på her en dag også, men droppa det da jeg kom til det med den koden. Det hjelper ikke å legge den i et innlegg, tror jeg… Eller si fra om det gjør det, for det skal jeg få til! ;D

  2. Laila..dette sliter jeg fortsatt med. Og det er jo passelig irriterende nå som statistikken blomstrer…. 🙂 Jeg ser du har fått det til iom du har sånn fancy bloggknapp på siden din. Hvordan gjør jeg det…?
    EventyrElin Vil gjerne at du leser denne blogposten Redebygging light?My Profile

    • Hei Elin. jeg fikk det til på bloggerbloggen, da bare plutselig fungerte det etter at jeg la den koden i et eget innlegg. men nå Forstår ikke blogglisten at jeg har en ny blogg, men tror de har noe kluss med serveren, for jeg får ikke logge inn der en gang så får ikke forsøkt på nytt. Knappen på siden kommer av at jeg legger den koden i en textwidget i sidebaren, men den går bare til forsiden på blogglisten, ikke til min blogg så den fungerer bare halveis.. Skal informere deg om jeg får det til..

Stengt for kommentarer.