Hei.

Ved et innfall av galskap, der jeg tenkte at jeg har alt for lite å gjøre, valgte jeg å bli en Buzzador. Der jeg i sommerferien satt lett henslengt i en solstol, ungene ble passet på og underholdt av diverse familiemedlemmer, virket dette som en god ide.

Hva er en Buzzador tenker du.. Vel, på en side på nettet kan man gå inn og registrere seg. Overaskende nok heter siden http://www.buzzador.no. Der melder man seg egentlig bare på og så får man tilsendt mail med diverse kampanjer man kan delta i. Dersom man blir trukket ut til å være med i en kampanje får man tilsendt et eller annet som man skal teste. Så skal man buzze om dette produktet. Det betyr at du kan fortelle om det til folk du kjenner. Du kan bruke sosiale medier og du kan for eksempel blogge om det.

Vel, nå har jeg altså deltatt i en kampanje om Vanish. Det der vaskemidlet dere vet som lover å fjerne flekker. Nå fikk jeg den pakken i slutten av oktober. Gooood tid til å buzze og teste og alt. Joda.. Vi var jo ei uke på ferie, og så skulle var det en del vakt der før jeg ble operert i den handa og så har jeg jo ikke akkurat brukt den handa så mye.. Så den gooooooode tida ble plutselig kort, for nå har jeg en time igjen til deadline for sluttrapport.

Men jeg har fått testa altså. Og jeg er faktisk litt imponert. Var sikker på at dette her ikke var noe bedre enn vanlig vaskemiddel. Så jeg testa på det verste jeg vet. Nemlig flekker at flytende parafin. Alle som har forsøkt å få i en forstoppet unge flytende parafin når ungen ikke vil vet at dette bør gjøres i regntøy, ellers er alle klær ødelagt. Men se på disse nydelige før og etterbildene. Stor flekk blir til ingen flekk etter en omgang forbehandling og vask med Vanish. Og det på en ullbody.. Nå skulle egentlig ikke den typen Vanish brukes på ull, men her tok jeg en velkalkulert risk og endte opp med seier!

Og jeg lover det er samme body! Bare fotografert i forskjellig lys og forskjellig underlag. Er litt dårlig på sånne før og etterbilder..

Når dette gikk så greit så tenkte jeg. Svetteflekker! Det må da bli for tøft. Tja, det ble bittelitt for tøft, men jammen fjernet ikke Vanish svetteflekker fra år tilbake…

Nå var jeg i støtet så jeg tenkte ketchup! Det blir bra. Ble det. Først tenkte jeg at det ble ekstremt bra, men så så jeg at jeg sammenligna med feil side av skjorta og da jeg så på rett side så jeg at det bare ble veldig bra, men at man fortsatt kunne ane at det var en flekk der….

Det siste jeg testa var babybæsj. Skikkelig illeluktende babybæsj. Forsvant som dugg for solen!!

Så jeg kommer nok til å fortsette å bruke Vanish for det var en del flekker her som faktisk ble borte som jeg har slitt med før.

Om jeg vil anbefale å være Buzzador? Tja, er jo litt moro da, man håper at neste kampanje jeg får være med i inneholder mat eller noe slikt. Sjokoladetester, det hadde vært noe det!

blogglisten_46d97f3e1db002a99b0dc35ad3fd511d

4 Kommentarer on Test av Vanish. Jeg er en Buzzador!

  1. Kudos til deg som har fått meg til lese ekthet blogginnlegg om et vaskemiddel – og det vakke kjedelig en gang! 😀
    Søstra mi er buzzador, og hun fikk smøreost til en hel bataljon en gang! Jeg spiste smøreost til det tøyt ut av øra på meg, for det var gratis vøtt!

  2. Jeg er også Buzzador men har enda ikke makket meg til å bli med (for å bli trukket ut) på noen av kampanjene – tidenes dårligste Buzzador, det er jeg sikker på!
    Jeg har brukt Vanish i mange år og er strålende fornøyd, både med de forskjellige pulverne og sprayen. Det er rett og slett litt utrolig alt det fjerner. Jeg er veldig imponert over at det tok vannmelonflekker, men også et par av flekkene du viser over her har jeg fått bukt med. Og hvitt tøy blir vasket med en skje vanish white sammen med vaskepulveret.

    God og flekkfri vask og fine adventsdager ønskes deg,
    varm klem:)

Stengt for kommentarer.