Hei!

Da var det torsdag kveld og jeg har trukket vinnerne av de utrolig kule drikkeflaskene fra Ugly Childrens Clothing som jeg var så heldig å få gi bort fra Going.no

Henning har det siste døgnet vært travelt opptatt med å laste ned nytt operativsystem på diverse I-duppeditter. Han er derfor langt inn i sin egen verden og for å få trekningen helt random og tilfeldig ba jeg ham velge et tall.. Siden han hverken gidder å lese bloggen min og ellers bare svarer uten å bry seg om hva jeg egentlig spør om fant jeg ut at denne metoden var vel så bra som Random.org. Og de lykkelige vinnere er selvsagt velkommen til å sende min kjære en hyggelig hilsen..

Og den lykkelige vinner av en blå drikkeflaske og som får lov å sende blomster til Henning er:

Elisabeth med bloggen Innerst i veien.

Og den lykkelige vinner av en røs drikkeflaske og som får lov å sende en eske sjokolade til Henning er:

Anonyme Kristin, som har ei lita snuppe med matchende sparkebukse

Da gjenstår bare å gratulere vinnerne. Når jeg bare har adressene deres kommer flaskene i posten! Og til dere som ikke vant.. Jeg har tenkt å blogge et år til så det blir nye sjanser..

1 Kommentar on Og vinneren av drikkeflasker fra Ugly Children er….

Stengt for kommentarer.