Gratulerer med dagen!!

Først må vi jo si at vi er veldig glade for at du holder ut med tante Mette. Hun kan jo være ganske slitsom og masete til tider selv om hun er mest snill og grei. Men i og med at du holder ut så får du jo være onkel til oss og det er jo veldig, veldig bra!! Så hang in there!!

I dag har du jo bursdag! 25 år! Kjempegammel, men du holder deg godt! Og så har du jo oss til å trimme deg…

Vi er jo veldig glad i deg onkel. Uten deg så hadde jo ikke Eir kommet seg på skyting ni av ti ganger.. I tillegg så hadde hun jo ikke kommet seg hjem fra fotballtrening og hadde måttet overnatte i hallen rett som det er!

Og bursdager! Du er så bra å ha på bursdager, for du går alltid med på å ha på deg hattene som pappa nekter å ta på seg!

Yme er jo veldig glad i deg da. Han kaller deg jo til og med for mamma når du henter ham i barnehagen. Mulig mamma burde ta akkurat det litt inn over seg, men det får bli hennes sak..
Kan jo bli litt mye prat om sminke og neglelakk og BH’er og sånn når det bare er oss jenter her. Da er det jo kjekt at du og han kan slå av en prat om Toyota og hva dere nå enn prater om..

Isa på sin side synes du er knakende god til å ta løs prinsesseklistremerker fra arkene slik at hun kan klistre dem. En uunværlig egenskap hos en onkel… Det og perling…. Og så kan du jo lese!!! For ikke å snakke om evnen til å slappe av i sofaen. Det liker vi alle tre!!!

I dag hadde vi jo bursdag for deg. Det var jo litt trist at du ikke klarte å slå din egen rekord på 17 vårruller, men 13 er absolutt et bra resultat! Og kjekt at du får mamma til å lage de vårrullene for de er jo veldig gode. Ble litt dårlig med hatter, men en ballong fikk du i allefall. Og i kjent Casa Didriksens stil passet vi på at du skulle være trygg om du satte noe i halsen og fyllte huset med leger du ikke kjente for å feire sammen med deg… Og du fikk bursdagssang…

Så gratulerer med dagen da!! Og så er det bare å komme når du har fått den nye iPhonen for både Isa og Yme kan lære deg å spille sånn godterispill på den, og Eir kan vise deg hvordan du skriver melding.. Hva gjør du egentlig med den gamle?? For vi trenger en…

Veldig glad i deg onkel, du er bare best!!!!

Eir, Isa og Yme!

7 Kommentarer on Kjære onkel Tom Roger….

  1. Til eldre jeg blir, til mer glad blir jeg i familie! Å ha noen flere enn mor og far som er trygge voksenpersoner for barna, å være voksen og bli kjent med de nye små som kommer inn i familien! Mine barn er en del eldre enn søskenbarna på farsiden, og blir nærmest som onkler der, og får status som store 😉 det er også fint!

    • Synes også at familie er viktig. Vi hadde ike fått det til å gå rundt uten familien. Og det er som du sier viktig for ungene å knytte seg også til andre voksne de kan være trygge på.

  2. Jeg er veldig heldig som får være onkel til Eir, Isa og Yme. Samtidig har jeg en veldig flott svigerfamilie i dere. Igjen tusen takk for en flott bursdag! 🙂

Stengt for kommentarer.