Hei.

Jeg har alltid lurt litt på de der “dagens outfit” innleggene. Hvem tar bildene for eksempel? Når dama står der morgenfrisk og fresh i treningstøy fra et eller annet merke klokka 6 på morgenen?? Eller klokka tolv på dagen, sånn rett før en lunch med venninnene. Drasser de rundt på kamerastativ?

Så er det jo selve outfiten da. De kan navn og merke og pris og hvilken butikk den er kjøpt på og adressen til nettstedet der de fant øredobbene og fotlenka. Jeg husker knapt om buksa ble kjøpt i Bodø eller i Charlottenberg..

Men i dag tenkte jeg å slå til med et sånn dagens outfit innlegg. For jeg har faktisk kjøpt med en del klær i ferien. Med mer eller mindre hell får man si.

For tre år siden kjøpte jeg meg ei sånn der haremsbukse eller baggybukser eller hva det nå heter på en butikk et eller annet sted. Den er så deilig. Det er jo en enorm strikk i livet som ikke strammer og magen kan henge akkurat så mye som den har lyst til. Siden den gang har jeg slått hodet i murveggen flere ganger over at jeg ikke kjøpte flere.

Men så! I Lalandia av alle steder hang det et helt stativ med slike bukser. Til den nette sum av 399 danske kroner. Per stykk altså. Så jeg kjøpte tre. Det vil si, en kostet bare 299 danske kroner for det var en kort en som bare nådde til knærne.. Så nå har jeg fire. De er for øvrig av merket Pulz. O herlige tid, de er deilige!! Om noen kjenner noen som produserer eller selger slike bukser så selger jeg gjerne sjela mi for å bli sponset av dem. Kan gjerne teste ut bukser hver dag om så.

Så var vi jo i Sverige. I Charlottenberg. Som tidligere fortalt så har Olav Thon bygget et lite kjøpesenter der. Og der har de en skikkelig sånn kjærringbutikk. Der vet dere, der fant jeg meg ikke mindre enn fem overdeler. Akkurat sånne som jeg liker. Sånne som er formet som en trekant, løse i halsen og vide i armene, strikk rundt magen….. Den siste der slang jeg bare med, var på salg, så ikke så nøye på mønstret, var i allefall rett form..

Snille, snille Henning. Sa ikke et ord i hele går. Jeg gikk jo rundt i den siste der. Innså jo at det muligens var en liten blunder.. Burde tatt et hint da Oldemor Inger var over seg av begeistring for mønsteret. Litt blomster er jo fint tenkte jeg der i butikken.. Litt blomster ja. Her snakker vi blomster som er genmanipulert og vel så det.. Litt diskret spurte Henning om jeg hadde tenkt og ta på meg noe annet i dag. Vi skulle ha kjærestedag på Strømmen storsenter, JULA og den store XXL-butikken på Alnabru.

Så nå kommer vi altså til dagens outfit. Fikk under lette trusler om inndragelse av iPad’en (ny, kjøpt på Expert megastore i dag) Henning til å ta noen vakre bilder av meg på mormors terrasse under noen blomster.

Beste klær jeg har hatt på meg på evigheter. Buksa mi fra Pulz og fine hvite ensfargede toppen min fra PM (kjærringbutikken som aldri svikter meg, eller mamma, eller mormor…). Ikke en blomst i sikte. Bortsett fra de på veggen da. Og sånn strikk både i bukse og genser så magen fikk gå ut og inn med pusten helt som den selv ville. Tror rett og slett at jeg må tilbake på PM og kjøpe en til i svart, for ellers vil jeg angre hele vinteren. Om noen kjenner noen i PM så kan jeg godt selge sjela mi til dem også altså…

Ser jo nå at jeg burde slengt på meg de nye goretexskoene fra Ecco som jeg også kjøpte i Charlottenberg. Ble så fornøyd da jeg fant ut at de kosta 100 kroner mer på Strømmen… Og da har jeg ikke tatt med kursen. Rene scoopet plutselig de skoene der..

Den blomstrete?? Vil dere se den altså?? Henning nekta plent å ta bilde av meg i den. Hjalp ikke hva enn jeg truet med å inndra.. Så her er den pent dandert på badegulvet. Og et nærbilde om dere ikke ser blomstrene godt nok på det første.

Kjenner alderen tynge og innser at jeg nærmer meg førti med stormskritt siden jeg faktisk synes den er litt fin. Men ikke si det til Henning da..

21 Kommentarer on Dagens outfit!

 1. Herlig innlegg! Leser med smil om munnen,jeg har heller aldri skjønt dette med dagens outfit, har lurt på det samme som deg. 🙂 God sommer fra oss i Humlehagen 🙂

 2. Hehe.. Ja jeg lurer også veldig på hvem som tar disse bildene av alle bloggedamene tidlig på morgenen…
  Koselig å se et lite glimt av deg her på bloggen din. 😉
  Ha en fin onsdag!

 3. Flotte klær – liker også sånt som ikke strammer! Fint forsidebilde!!

 4. Ha ha, jeg har også tenkt mye på hvem som tar de outfitbildene. Må jo bli mye styr når man skal fotograferes hele tida.
  Flott dame – bra med løse og ledige klær:)

 5. Hihihi,du e nu lik dæ sjøl 😀 Æ har aldri tænkt åver kæm så tar bildan, men vært mækti imponert åver at dæm (FØR fuglan kvittra) e færdistrigla m trutmunn å kløft, fit for fight 😛 Kjæm aldri t å skje her i huse 🙂 Den deilie varmen fra dyna om mårran, vinn allti 😉 (bortsett fra minstemann då, d skjer at han å vinn…)

  Koseli å læs bloggen din 🙂 Ha en fin dag, å kos dæ m nye, fine klea! Go klæm Susanne T 🙂

 6. Hehe.. Jeg har også lurt på hvem som tar alle disse outfitbildene. Må jo ha med seg noen som kan knipse litt da.
  Flott du er! 🙂

 7. Føler med Henning angående den blomstrede toppen, den var “gyselig” . De andre klærne ser jo fine og behagelige ut.

 8. Eg har gjort enkelte(delvis ironosk vinkla) forsøk på “dagens outfit”, men det blir gjerne meir ironisk enn tenkt når ein prøvar dekke over dobbelthaker og andre “tillegg”, skal få fram det ein har på og ikkje bruke spegl… Fekk mykje positiv feedback då eg stilte i labfrakk og fotformsko 🙂 Trur eg burde bruke fotograf som deg. Men kven er vak og bevist i heimen når mor er klar for dagen. PS: hærlige klær du har funne!

 9. Ja til mer dagens outfit!! Og du var kjempefin!!! Jeg fikk litt sånn Mari Mekko feeling av den blomstrete.. syns ikke den var så verst jeg da :-/
  Jeg samler foressten også på haremsbukser!! Mer comfy enn grilldress!
  Selvutløser app.. er en fin ting når mannen ikke bryr seg om trusler og inndragelse lenger! (Ipaden hans kommer jo til å bli fin til å bruke til det!!) 😉

  • Selvutløserapp, så lurt!! Driver å krangler med iPhonen for tiden, men det var noe å tenke på.. Takk for hyggelig komplement,og ja tli haremabukser, nei til grilldres!!

 10. Jeg er sikker på at Trinny og Susannah hadde likt blomstermønsteret. Formen, muligens ikke, men mønsteret, helt klart. (Så nå forventer vi at du tar den på, tar med ipaden et sted med godt lys og tar et bilde med den på 🙂 )

  Jeg har også lurt litt på hvem som tar bildene av motebloggere. Tror nok det er mye stativ og selvutløser. Eller kanskje grunnen til at de er så tidlig oppe er at de som skal ta bildene skal på jobb?

  Så på “typen til” om fotballfrue og ble imponert over antallet bilder som ble tatt hver dag (særlig i forhold til hvor mange som kom ut). Jeg ville slitt der, for jeg liker jo ikke å slette bilder.

Stengt for kommentarer.