Hei.

Å handle på nett er noe jeg ikke helt har dreisen på. Jeg liker å gå i butikken. Ha tingen jeg skal kjøpe foran meg, tenke frem og tilbake, ta litt, snu litt og så videre og så videre. Klær liker jeg å prøve..

Men noen ganger er det riktig hyggelig å handle på nett. Det gjelder for eksempel når jeg handler på nettbutikken Guttelus. Etter to jenter var det jo en befrielse å kunne handle noe lyseblått og mørkeblått og en smule røffere enn alt rosa og sukkersøtt som jeg de siste fem år hadde vilt øynene på. Men innså jo fort at utvalget til gutter er en smule, feil VELDIG, mye mindre enn til jenter.

Å handle på guttelus er trivelig. Man får en pakke i posten med klær fint innpakket i silkepapir og et lite personlig, handskrevet kort der de forteller hvor hyggelig det er at du har handlet hos dem! Jeg liker sånt, føler meg verdsatt som kunde da. Henning sier jeg er lettlurt, men det får han jo bare synes, jeg syns det er koselig at de har tatt den tiden det tar å pakke inn i det silkepapiret og skrive det kortet, så det håper jeg de fortsetter med! Og i tillegg så ringer de deg om det er en størrelse eller en farge eller noe slikt som de ikke har. jeg bestilte en lekebil en gang. De har nemlig leker også. Kjempefine treleker. Da ringte de og spurte om det var greit at de byttet til en annen bil med en annen farge. Personlig og nært! Nesten som å gå i butikken!
Salg har de også av og til og det er jo ikke å forakte. Man kan følge dem på Facebook og dermed få tips om salg og andre ting.

Et sånt tips fikk jeg i dag på Facebook. Akkurat nå har de en konkurranse på bloggen sin. Der kan man vinne et gavekort på 700 kroner på et av merkene på bildet her. Selv satser jeg hardt på å vinne det gavekortet, helst fra WHEAT, men vil jo også anbefale at dere andre også tar sjansen. Det kan jo komme godt med nå når sommergarderoben skal justeres.

Så prøv lykken folkens!

Og ha en fin sommerdag. Jeg skal lage kjøkkenhage 🙂

3 Kommentarer on Fin konkurranse på bloggen til Guttelus.

  1. Takker for tips 🙂
    Jeg elsker å handle på nett, syns det er utrolig behagelig og avslappende 🙂
    Håper du har gode dager og at solen skinner også hos deg 🙂 klem klem

Stengt for kommentarer.