1: Jeg sto opp og gikk og satte meg under pleddet i sofaen i stua. Pappa skrudde på barnetv til meg.

2: Jeg fikk ostesmørbrød å spise etter at jeg hadde kledd på meg klær som jeg valgte selv. Og melk å drikke.

3: Jeg spilte på iPad og leste alle “min første bok om” i sofaen og så litt mer på tv

4: Yme sov så da hjalp pappa meg med å bygge legolastebilen som har en båt på lasteplanet

5: Jeg laget fine bokser med glitterlim. Pappa fikset tubene så de virket

6: Jeg lekte med alle barbiedukkene, my little ponnyhestene og little pet shopfigurene på rommet mitt og jeg ryddet ikke

7: Vi spiste pasta og laks til middag og mamma og pappa var så opptatt med å snakke at de glemte å mase på meg så jeg slapp både brokkoli, gulrot og saus! Etter middag laget Eir Justin Bieberfest på rommet og vi danset mens mamma og pappa spiste ferdig.

8: Mamma lekte teselskap med meg og jeg fant DS’en min så jeg måtte bare be henne slutte å leke med meg så jeg fikk spilt. Så badet jeg og ble ren og pen!

9: Jeg satt i bare handuken og spilte DS til barnetv begynte. Jeg fikk brødskive med nugatti og melk til kvelds og jeg gikk på badet selv og tok på pysj og gikk på do så mamma bare regnet med at jeg hadde pusset tennene også. Hun glemte også å spørre om jeg hadde gredd det nyvaskede håret. Det hadde jeg ikke….

10: Vi leste to bøker for den første var så kort. Og så leste Eir litt fordi mamma måtte trøste Yme og så kom mamma og leste litt til og så sang vi!

Nå egentlig bare håper jeg at Sjøfossen tar strømmen til barnehagen i morgen også slik at jeg må være hjemme med pappa igjen, for jeg har jo glemt å gjøre oppgaver i aktivitetsbøkene mine, leke med babydukkene, pusle puslespill, lese kakebøkene, tegne i tegnebøkene, leke med plastelina og spille brettspill. Men bortsett fra det jeg glemte var dagen PERFEKT!!!

Lykkelig Isa…..

Dette får jeg forhåpentligvis gjort i morgen…

12 Kommentarer on A perfect day!

  1. Dette innlegget fikk meg til å smile – masse 🙂 tenk at det er sånn det er, for disse goingene våre 😉 nydelig jente forresten – og veldig godt skrevet. jeg ønsker deg en flott helg – også vil jeg bare si tusen takk for så mange fine hilsener på bloggen min- det har jeg satt veldig stor pris på. Av og til kan en slik liten hilsen glede mer enn man vet.
    GOD klem fra meg <3

    • Takk. Prøver å sette meg inn i hvordan de ser på verden, ganske annerledes enn hva vi gjør.. bare hyggelig å kommentere hos deg, for du har en super blogg!!

Stengt for kommentarer.