Hei.

Her sitter jeg altså på Gardermoen og skriver blogginnlegg.

Utrolig med denne teknologien. Føler forøvrig at jeg sliter litt med å henge med i svingene akkurat på den for tiden. Eir pøser ut videomeldinger fra sin kjære iPad og siste melding lød som følger. “Fint at du skriver melding til meg, mamma, men jeg er jo ikke så god til å lese ennå. Kan du sende en video med det du skriver også. Takk for samarbeidet” For det første så lurer jeg jo på hvor hun plukker opp setningene sine fra. “Takk for samarbeidet”???? Men sånn bortsett fra det, sende en videomelding?? Fikk nå knotet det til da og sendt avgårde. Fikk et skriftlig “tak” tilbake. Regner med det skulle vært en dobbelt k der på slutten..

Ellers så sto jeg jo og foretok det vanskelige valget mellom Pepsi Max og annen drikke her da Henning ringte fra Dublin. Etter at vi fikk et aldri så lite huslån hengende over oss har Henning blitt litt opptatt av å spare penger. Derfor ringer vi ikke tilhverandre lengre tydeligevis, nei vi snakker visst via Facetime… Noe Eir behersker betydelig bedre enn mammaen..

Er det noe jeg synes ser eksepsjonelt teit ut så er det når folk går og ser ned på telefonen sin og snakker. Og her sto jeg, omringet av en million mennesker mens det smilende fjeset til Henning dukket opp på skjermen.. “Hei kjære!!” Jeg snek meg inn i en krok mens jeg hveste at “Facetime er vel ikke helt det beste midt på Gardermoen!!” I følge Henning fikk jeg ha det så godt når jeg ikke har skrudd på Skype.. Det er forøvrig helt håpløst med sånn kamera å greier. For når jeg ser på Henning så ser jeg slett ikke i kamera og da ser jeg jo HELT teit ut, og ser jeg i kamera så ser jeg jo ikke Henning. I tillegg måtte jeg legge øret til mikrofonen for å høre hva han sa så han så vekselvis inn i min høyre øregang og vekselvis inn i trippelhaka mi.. Det sier seg selv at samtalen ble kort…

Men det var disse nevrologene da. Det undrer meg at visse grupper innen legestanden har for lite å gjøre. At de faktisk aktivt må rope inn pasienter fra gata for å få dagene til å gå.. I og med at vi fastleger er sterkt involvert i å henvise pasienter til spesialisthelsetjenesten så må vi jo ta på oss litt av skylda til denne arbeidsledigheten, men jeg synes jo informasjon hadde vært på sin plass..

Jeg må også si at jeg er skuffet over min egen fagforening her. Jeg sitter tross alt i styret i både lokalforeningen og i landsrådet i allmennlegeforeningen, men dette har jeg ikke hørt et pip om. Ikke en eneste liten medlemsmail om krisen hos nevrologene.

Så det var med sjokk og vantro jeg midt på Karl Johan oppdaget at Legeforeningen har inngått et utstrakt samarbeid med tekstilindustrien for å skaffe pasienter til nevrologene. Om det er moderforeningen selv, eller om det er nevrologiforeningen vet jeg jo ikke.
Da jeg ofte ser meg selv som pasientens advokat i kampen mot systemet gikk jeg umiddelbart undercover og agerte moteinteressert shoppende. Og jeg fikk bilder av beviset! Ikke et godt bilde, men bra nok. Turte jo ikke gjøre mitt oppdrag alt for åpenlyst da jeg ikke visste om jeg var iaktatt.

For her ser dere selv, svart på hvitt, bokstavelig talt at Bik Bok samarbeider utstrakt med nevrologene. Bik Bok genererer epilepsipasienter i rikt monn som nevrologene siden må diagnostisere og behandle!

6 Kommentarer on Stakkars nevrologer..

  1. Skal innrømme jeg har ledd godt her…Håper ikke det var frekt 😉 fantastisk bra skrevet – og veldig på kornet. Jeg har vært mye på nevro, og skjønner hva du snakker om 😉 hehe…
    Vil takke deg for dine fine ord hos meg den siste tiden, setter utrolig stor pris på det. Så fant jeg jo da også din blogg, og den vil jeg følge med på – det er visst.
    Ønsker deg en flott uke videre. klem klem

    • Hyggelig, hyggelig! Slett ikke frekt å le, det er jo derfor jeg skriver 🙂 Vi sees etterhvert hos hverandre, for jeg må si jeg har fått sansen for bloggen din og etter at Petrine viste vei inn dit!

Stengt for kommentarer.