Hei.

Jeg føler at jeg egentlig burde skrive noe lurt om likestilling, mammapermisjon, fedre som får bonus for å jobbe i stedet for å ta ut permisjon og ikke minst tilsyn med landets barnehager… Meeeeeen, det blir NEI!

For jeg har tenkt å skrive om noe som virkelig betyr noe, noe jeg har gledet meg til i lang tid og som endelig, endelig atter en gang skal skje i Casa Didriksen.

Nei mamma, slapp av! Vi er ikke gravide….

Jeg har jo før omtalt mitt noe frenetiske forhold til Tupperware. Disse fantastiske duppedingser som bare er laget til å fylle mine skap. Og nå endelig, etter nesten et års opphold er det atter duket for Tupperwareparty!!

Alt er timet og tilrettelagt for å si det slik.

Det viktigste først: Henning har nattevakt. Han forsvinner ut av huset klokka halv sju. I god tid før tupperwarekonsulent Ida gjør sitt inntog med sine fristelser og gode tilbud! Det betyr at ingen henger over skuldra mi og ser hva jeg skriver ned på bestillingslista.

Så er det datoen. I morgen er det den 12. For oss som er ansatt i stat og kommune er dette bedre kjent som lønningsdag! Taaadaaaa!! Lønningsdag og Tupperwareparty. En fantastisk kombinasjon. Egnet til å slå selv den beste konkurs, men pyttsann, detaljer, detaljer…

Inntak av mat er planlagt. Det satses hardt på sukker!! Kokosbollekaka er ferdig og står i kjøleskapet og godgjør seg. Den lekre rømmeskuffkaka som virkelig slo an i kirka forrige helg skal bakes i morgen ettermiddag slik at den er rykende fersk og saftig når gjestene ankommer. Rømmekake høres kanskje ikke godt ut, men tro meg, den er GOD!!

Ny katalog! Det er ny katalog!! Jeg gjentar om du ikke fikk det med deg: Det er ny katalog!!! Med nye lekre farger og duppeditter som er endret akkurat nok til at man bare MÅ ha den nyeste modellen. Side på side med fine flotte saker som frister. Igjen, jeg sier det, det er altså ny katalog!!

Gode ukestilbud. Akkurat denne uka er det hele to foldere med spesialtilbud. Mulig at Tupperware har tenkt på at det er lønningsdag?? Men man kan altså få en lasagneforma til en kraftig nedsatt pris. Har jeg nevnt at jeg har ønsket meg den lasagneforma lenge, lenge…

Fin gjestegave. Hvem trenger ikke en boks som er produsert kun for å blande dressinger i, evt frakte kaffemelka i når du f.eks skal på kirkekaffe. Med helletut!! Fine lilla boksen som alle bare rett og slett får gratis.

Trivelige folk som møtes og slarver og drikker kaffe og har det koselig. Voksenkontakt som ikke innebærer sykdom. En lykkelig Eir som allerede planlegger å kuppe showet fra konsulenten. Ja lutter glede i flere timer!!

Så om du slumper til å være i nærheten av Casa Didriksen i morgen kveld klokka åtte så er du hjertelig velkommen innom for en bit av den rømmekaka!!

9 Kommentarer on Det gledes!!

 1. Jeg skulle gjerne hatt et lite kakestykke, men jeg tror jeg måtte listet inn noen tupperbokser. Her er nemlig plasskapet fult, og tupper i brunt og orange fra 70 – taallet er en del av utvalget.
  Det skal de ha, det er kvalitet og det er praktisk.
  Når jeg tenker meg om så ha vi faktisk leker i samme merke, det til tross av at jeg ikke har vært på et party siden begynnelsen av 90 – tallet
  Ha et knalparty og kos dee med kaka 🙂

  • Det er det som er litt synd med Tupperware. Man sliter det jo aldri ut.. Men man får øvd kreativiteten da, for å finne grunner til å kjøpe nye ting.. Grunner som en ilter ektemann kjøper.. 🙂
   Her skal det koses, vær du trygg, og oppskrift p åkake kommer på bloggen etterhvert. Vel, kokosbollekaka her jeg jo hentet hos deg så den har du jo smakt 🙂 🙂 Fin kveld til deg!!

 2. Lykke til og kos dokker med duppedingsene og kakene. Høres fristende ut, men kan dessverre ikke.

 3. Mmm. Den rømmekaka hørtes utrolig godt ut. Bare jeg hører ordet rømme, er jeg lutter øre.
  Har du bilde av den?
  😀

Stengt for kommentarer.