Hei.

Puh, endelig tilbake. Etter en hel helg uten blogging, og deretter en mandag uten blogging ligger abstinensen som nakne nervefibre utenpå kroppen. Ikke har jeg vært innom særlig mange andre blogger heller så jeg føler jo at jeg ikke ANER hva som skjer i verden..

Hva dette bloggfravær skyldes? Livet er vel den korte forklaringen..

Lørdag var det jentefest ala Isa. Fem lykkelige jenter i alderen 3-4 år gikk rundt seg selv i leke/lykkerus. 45 kvm loftstue ble utnyttet til siste cm. Her snakker vi barbie, dukkehus, my little ponni, plastelina, duplo, gyngehest, dukkevogn, lommelykt, lekemobiler, brettspill og puslespill på en gang. I et salig kaos som kun 3-4-åringer forstår. Jubelen sto i taket da Barbie dukket opp på skjermen, konsentrasjonen holdt i to minutter. Seneskift til Vennebyen var en betydelig suksess! Godteposer er best akkurat i det sekundet man får dem, rester finnes fortsatt i, rundt og under Isas seng. 6 timer gikk så fort som bare det, enkelte av gjestene ville slett ikke dra, selv om vertinnen kapitulerte i en lenestol da første hentemamma kom. På spørsmål om vertinnen var fornøyd med festen var svaret: “Jada, mæn dæ e førfærdelig slitsomt!!”

På søndag var det søndagskole i kirka. Der lærte de om Sakkeus. Sakkeus var en tyv som satt i et tre for å se Jesus. Da Jesus kom sa han: jeg vil gjeste ditt hus! Og Jesus besøkte tyven og da ble tyven så glad at alle fikk pengene sine tilbake. I følge Eir er det eneste Jesus ikke kan å fryse seg selv til is, men da vi gikk ut fra bilen og nordavinden kom rundt hjørnet kom det fra Isa: “Æ trur Jesus ville klart det i dag!!” Jeg må si jeg var tilbøyelig til å være enig. Etterpå laget jeg kokosbollekake. Da oppskriften har vært delt på hele to blogger i blogglandia tidligere venter jeg litt med å legge ut oppskriften. Men jeg måtte gjøre noe feil for vi måtte bruke motorsag for å komme gjennom sjokoladelaget på toppen. men himmelsk god!!

Mandag og fri. Det vil si, Yme skulle på ettårskontroll. Med hele to vaksiner.. Det førte jo til at tante Mette som tilbød seg å være barnevakt på kvelden, mens jeg satt med papirarbeid på kontoret, endte opp med en febersyk liten kar. Han var febersyk og syntes forferdelig synd i seg selv i hele natt…

Så slik var det. Men nå, nå er jeg tilbake. Vi har ankommet Kvina med hele bøtteballetten og mamma kommer til å se lite til PC’n sin de nærmeste fem dagene. Det blir nok ikke noe problem for med to jenter som ifølge seg selv ikke har sett mormor siden evigheten så er hun okkupert med dem. Yme går på oppdagelsesferd og roper OOOOJJJJJJJJJ!!!!!!!!! for tredjehvert steg og koser seg, så det er gode muligheter for blogging.

Yme på jentefest!!

Et lite spørsmål på tampen til erfarne bloggere. Hva skyldes det at man fra iPhone, iPad, nettbrett og andre mobiler ikke kan kommentere på blogspot blogg dersom man vil velge navn/nettadresse? Er det noen som vet?

Vi høres!

1 Kommentar on Bloggabstinenser

  1. Kos dere på Kvina!!! Flott at du er tilbake på bloggen!! God ferie.

Stengt for kommentarer.