Hei.

I anledning at jeg med rasende fart nærmer meg 50 000 (!) sidevisninger på bloggen, og for å feire at jeg skal ha en hel uke vinterferie (kun avbrutt av et par kvelder ned på kontoret for å få unna noe papirarbeid) så tenkte jeg at det kunne passe med en liten gave til en av dere lesere.

Den oppmerksomme leser har jo fått med seg at Yme har begynt i barnehage. Dette skjedde på samme tid som Isa plutselig over natten ikke lengre passet et eneste klesplagg i skapet sitt. Dermed var det duket for tidenes klesmerkingsmaraton i Casa Didriksen. Nå skal jeg ikke ta på meg æren for at det gikk så bra som det gjorde. Mamma kom en ekstra helg på besøk for å stryke på merkelapper..

Jeg har siden Eir begynte i barnehage vært en svoren tilhenger av Navnelapper fra Askeladden. Jeg synes de er fine og de er enkle å bruke (hvis man ser bort fra at de faktisk må strykes på). Jeg tror jeg må være en av deres beste kunder for det er ikke få sett med lapper som har funnet veien til postkassen vår.

Jeg hadde akkurat bestilt en haug med lapper da nyheten om de nye strykefrie fargelappene kom. Men takket være mammas iherdige innsats er nå de fleste av strykelappene brukt opp og jeg var ikke sen om å bestille av de strykefrie. Og nå er alle sorger som gjaldt stryking glemt for de nye lappene er jo, ja jeg gjentar meg selv her: strykefrie!!

De strykefrie er i tillegg til å være nettopp strykefrie også fine med et utall bakgrunnsfarger og bilder og skrifttyper. Her er de jeg bestilte denne gangen. Vi er inne i en litt “jeg elsker turkis” periode for Eir sin del og nåde den som kaller det for lyseblå eller Gud forby grønn… Isa er plutselig blitt en prinsesse faktisk så prinsessekronen falt i smak. Så er jeg så ultratradisjonell at Yme endte opp med en gravemaskin.. Brrrrmmrrmmr er et mye brukt ord for tiden.

Jeg har prøvd dem på litt forskjellig. Både klær, ski, bøker og drikkeflasker. De har tålt både snø ute, oppvaskmaskin inne og vaskemaskin. Det er viktig at man fester dem på tørt underlag og på klærne skal de festes på enten vaskelappen (det er aller best) eller merkelappen.

Så til den gledelige saken. Askeladden gir bort ett sett strykefrie fargelapper til en av dere lesere! Dere får selvfølgelig velge farge, motiv og tekst 🙂 Ett sett består av 120 lapper.

Det dere må gjøre er:

1: Legg igjen en kommentar nder der dere gir et vink om hva dere liker best å lese om her på bloggen. Bør Yme få mere plass? Vil dere ha flere oppskrifter? Skal jeg skrive mindre om nattevåk og lite søvn? Dette gir 1 lodd.

2: For å like facebooksiden min eller legge deg til som følger av bloggen får du ett lodd til.

3: Dersom du deler ett innlegg fra bloggen min på Facebook eller linker til det fra din egen blogg om du har en så blir enda ett lodd 🙂

Du kan altså få tre lodd totalt. Skriv i kommentaren hvor mange lodd du tar, og dersom du ikke har en egen blogg så må du legge igjen en mailadresse slik at jeg når deg 🙂 Med mindre du vet at jeg har telefonnummeret ditt da 🙂 Jeg trekker vinneren søndag om en uke, altså den 24. Februar.

Lykke til!

30 Kommentarer on Tid for giveaway!!

 1. Førstemann ut 🙂
  God lørdag Laila!
  Jeg liker at du blander slik du gjør nå, kanskje netopp det er slik livet er… ting dukker opp.

  3 lodd på meg .

  Klem
  Nann Karin

 2. Vanskelig spørsmål du stiller altså. Du skriver morsomt om så mange tema. Innlegget om todd tidligere i uka likte jeg godt. Tupperwareråd er en tidligere favoritt.

  Jeg har hørt rykter om at det er mulig å endre innstillinger for kommentarer på blogspot slik at man kan fylle ut skjema istedenfor å velge profil. Får meg som elsker i-enheter (altså iPad og iPhone), så hadde det vært en fordel, dersom det er greit å komme med en sånt vink også 😉

  Følger deg på bloglovin, holder det?

 3. Hei, det blir tre lodd på meg!

  Jeg liker at du skriver om mange forskjellige ting, og koselig å følge med på dere!

  Hanne Guro

 4. Det er lengesiden jeg trengte navnelapper (om man ser bort fra de lappene vi mått bruke når min Far mått flytte til et demensboende), så jeg trenger ikke noe lodd. Men jeg har bare lyst til å si at dere har så fine navn på barna deres!

 5. Hurra:-)
  2 lodd på meg:-)
  Jeg liker å lese hva som foregår mellom de fire veggene deres:-) nå er ganske ny leser hos deg men jeg følger med:-)

 6. Jeg gratulerer med 50,000 sidevisninger 🙂
  Det er vanskelig og velge noe jeg liker best,jeg synes du har en fin blanding av innlegg og synes du skal fortsette slik du gjør 🙂
  Jeg følger bloggen din på Facebook og med Google 🙂
  Ta gjerne en tur innom min blogg også 🙂
  Jeg har delt innlegget på Facebook 🙂
  Så jeg trekker 3 lodd:)

  Ønsker deg masse lykke til videre med bloggen 🙂
  Stor hilsen fra Monica Karin
  canim_monica@hotmail.com
  http://nysgjerrigheten.blogg.no/

 7. Hei. Som du vet har jeg lest mye her, og er nå innom med jevne mellomrom for å sjekke:-) Historien om Rapunzel er nok min favoritt hittil, så den skal jeg finne og dele.

  3 lodd på meg 🙂

  Hilsen den eneste Svanhild i Gildeskål

 8. Dette var jammen en genial give away, absolutt noe vi trenger når snuppa forhåpentligvis begynner i barnehage til høsten! Jeg synes du skal fortsette som du gjør med litt av alt 🙂 jeg trekker forresten to lodd!
  ingerbergheim@gmail.com

 9. Tror jeg tar to lodd, men er usikker på om jeg fikk til det med å følge deg….
  Jeg syntes du skriver utrolig morsomt uansett, men Yme sine innlegg er knallgode! (kanskje fordi jeg har en tulle på nesten samme alder… 😉

  annelinetornes(at)gmail.com

 10. Jeg har nettopp oppdaget bloggen din, så har derfor dessverre ingen forslag til forbedringer (men jeg håper jeg får være med uansett). Jeg har likt siden din på facebook, og følger bloggen 🙂 Det blir 2 lodd vil jeg tro 🙂

  snefrid1@msn.com

 11. Jeg synes bloggen er super som den er. Det er en herlig blanding av alt livet faktisk består av 🙂 Supert!
  Jeg trekker tre lykkelodd (delt på FB) og krysser fingrene. med seks barn får man ALDRI nok navnelapper hehe
  tina.triger@live.com

 12. Strykefritt? Det er jo genialt for meg! Som alltid løper rundt å leter etter tusj..
  Prøver lykken med ett lodd!
  Og vil at bloggen skal fortsette akkurat som den er! Litt av alt! (Og selvsagt er jeg aller mest glad i å lese om de gangene ikke alt går på skinner.. For da ler jeg og kjenner meg normal! 😉

 13. Kunne virkelig tenkt meg slike strykefrie navnelapper da minsta skal i barnehagen no , og mor stryker jo ingenting, trekk eit lykkelodd 🙂
  Eg liker at ting virker ut til og vere slik ting er !!! 🙂
  rossland84@yahoo.no

 14. Hei!
  Jeg tar gjerne 1 lodd.

  Noe som hadde vært kjekt på bloggen er slik “gruppering”, at man setter alle innlegg om mat under en link, alle innlegg om Yme under en annen link osv. 🙂 Da er det så mye enklere å finne tilbake til gamle innlegg man gjerne skulle lest om igjen.

  Ellers er jo nye oppskrifter alltids spennende. Interiør har jeg mindre interesse av, om ikke det er diy.

  i_sen3@yahoo.no

 15. Heier på deg uansett hva du skriver, så lenge du fortsetter å skrive… Artig å følge med på aktivitetsnivået til noen som har samme yrke og barn i samme alder som meg 🙂
  2 lodd til meg, og mail/tlf kan du få hvis jeg vinner 🙂
  K.

 16. 2 lodd på meg! Navnelapper får man aldri nok av, alltids noe som dukker opp som ikke er merket. 🙂

  -Sandra (snadrals@hotmail.com)

 17. Jeg henger bare sånn etter her inne, skulle jo være med her… Holder en knapp på innleggene fra Yme, tett etterfulgt av resten. Koser meg så masse her inne og liker godt måten du skriver på – fortsett som du gjør:)
  Jeg trekker to lodd og så linker jeg fra sidepanelet til dette innlegget. Om det holder til siste loddet tar jeg gjerne det også;)
  Og så krysser jeg fingrene, disse lappene er knallfine. Jeg har kun brukt disse merkelappene og alt som ble merket den gang da er fortsatt merket – her snakker vi kvalitet!

  Fin kveld
  klem:)

Stengt for kommentarer.