Hei.

Jeg innrømmer det glatt, jeg er sjalu. Ikke på langbente blondiner som prøver seg på Henning, der er jeg forferdelig irriterende lite sjalu..

Men det er jo helt klart at målet med denne bloggen er å bli først kjendis i Norge, deretter får jeg begynne å skrive på engelsk slik at jeg også kan legge verden for mine føtter. I kjølvannet av dette så skal jeg jo følgelig tjene millioner på bloggingen, si opp jobben, og kun leve av annonseinntekter og sponsede klær og produkter.

Veien dit synes jo lekende lett, det er jo bare å skrive veldig bra innlegg, få en drøss av lesere og så burde resten gå av seg selv.

Derfor er jeg nå forferdelig sjalu på hun der snuppelurien som har skrevet et aldri så lite innlegg om rotet i leiligheten sin og dermed fått VG på døra, hundretusenvis av lesere og attpåtil tilbud om å komme på God Morgen Norge. Jeg er ikke bedre enn at jeg finner det passende at hun har fått influensa slik at hun ikke kunne stille… Berømt over natta for å skrive om sitt eget rot.. Det som gjør meg mest grønn er jo at det gjorde jo jeg i september! Fine bilder av ungenes klær som veltet utover klesknaggene og stuebordet som var fullt av klær… Greit nok, hun snuppeluria der skrev sitt innlegg i mars, men da hadde jeg jo ikke lest det så det kan ikke kalles plagiat. Men det er øredøvende stille fra VG her altså…. Fillern!! Mulig jeg kunne ringe God Morgen Norge og tilby meg å stille som vikar…

Trøsten er jo at jeg har fått min første mail der jeg ble bedt om å teste ut et produkt og skrive om det på bloggen! NÅ snakker vi tenkte jeg. Nå er det like før millionene begynner å strømme på her! Ikke var det så dumt et produkt heller. Smokker med navn på fra sunnesmokker.no. Passet jo utmerket nå når Yme skulle begynne i barnehagen. Klart at en utedress fra Polarn O Pyret, eller en vognpose fra Voksi hadde vært enda bedre, men man tar det da steg for steg. Så med sitrende spenning har jeg ventet på pakken som skulle inneholde 6 smokker med arveprinsens navn på…..

Vel, finn fem feil på bildene under!!!

Jepp, rosa smokker i størrelse baby… Nå har jeg jo i det siste lest flere en flest innlegg om at man må bli flinkere til å kle gutter i rosa og sånt, men den dagen Henning sender Yme i barnehagen med en rosa sutt med navnet Yme med hjerter rundt….. Den dagen kommer nok ikke om så helvete fryser til is.

Men siden jeg nå har sagt ja til å teste disse suttene så er det altså en rimelig fornøyd Yme som hver kveld denne uka har sovnet med en rosa sutt i munnen. Litt liten, men det funker.Her testes det i all hemmelighet i nattens mulm og mørke.. En del av avtalen, om enn en valgfri del, var at det skulle være bilde av barnet med sutten i munnen.. Litt usikker der altså, må tenke på fremtidige jobbmuligheter og slikt for gutten. Men innlegget kommer, senere i uka..

Så mens jeg venter på VG og millionene blir jeg nok å fortsette i min vanlige jobb på dagen og skrive innlegg som jeg selv koser meg med på kvelden. Det enkle er jo ofte det beste tross alt.

17 Kommentarer on Grønn av misunnelse!!

 1. Ler høyt ved maskinen her (og får kjeft fra han som har lagt seg fordi jeg vekket han – ooops), skal ikke alltid være like enkelt;)
  Hadde heller ikke fått pappan til A til å sende han i barnehagen med rosa smukk, selv om han ved en anledning sendte han til dagmamma med tunika og tights…

  Fin kveld og god torsdag til deg
  og en varm klem:)

 2. Ja, jeg er også misunnelig. Rot er blitt publisert for flere år sida….Samtidig er jeg glad for at det finnes folk som har det enda mer rotete enn oss, sa da er dama tilgitt.

 3. Åh, så herlig! Nå ler jeg her jeg sitter, tett som ei påle med feber som holder meg våken i de små timer.

  Anerkjenner alle hverdagshelter som deg, og tenkte jeg kunne trøste deg med at millionene har ikke begynt å strømme inn her heller – dog har jeg fått en litt bedre deal enn rosa smokker til veslepjokken, men noen riking blir jeg nok ikke med det første.

  Ah..Beste produkttestinnlegget jeg noen gang har lest.

  • Hyggelig, hyggelig. Håper febern går ned etterhvert, hvis ikke søk lege. Vi får ikke gjort noe særlig med influensa, men vi kan trøste! Enda godt at du ikke er blitt rik i tillegg til berømt 🙂 🙂

 4. Hehe!
  Har skrive om rot i 3 år, så ho der kjem med gammalt nytt.
  Vedr. Rosa farge: Har voksne sønner som vil ha rosa slips, så kvifor ikkje rosa smukk når ein er liten gut….
  Men har opplevd fedre i barnehagen som har blitt sinte fordi sønnen har kledd seg ut i skjørt….sukk!

  • Her vil jeg tro at å kle seg ut med skjørt er innenfor grensen for hva pappaen tåler:) men disse suttene var veldig rosa og veldig “jente” med små hjerterbog greier så det sitter langt inne selv hos meg 🙂

 5. Hehe, en gammel ungdomsskole lærer sa engang at alt lot seg gjøre bare man ville det sterkt nok: oversatt til ditt tilfelle tror jeg du bør gå for å si opp jobben og satse for fullt på bloggingen. En sjekk på topp listene viser også at blogger med mer fokus mot “dagens outfit” slår an… så kanskje det er noe du skal blogge mer om…..

  Lykke til med både produktutprøving, barnehage og blogging (jeg koser meg iallefall med dagens innlegg du skriver 😀 )

 6. Fantastisk; ) Ser for meg mannen i huset her gi arveprinsen roas smokk ja…haha, du er nå herlig da.

 7. En gang for lenge siden var jo rosa guttefarge, og blå jentefarge… Det ble sagt at rosa var en mer bestemt og sterkere farge, passende gutter, og blå var en delikat og lekker farge som passet til jenter 🙂

Stengt for kommentarer.