Hei.

Etter at jeg ble nominert til årets morsomste mammablogg (det er bare å stemme, hvis du ikke har gjort det alt) har jeg fått endel nye lesere. I den store bloggverdenen er ikke 800 sidevisninger på et døgn så mye, men for meg er det kjempestas!! Det er kjempemorsomt at nye lesere kommer innom og jeg håper jo at dere finner ut at dette er et blivende sted å være. 🙂 Samtidig så er det vel så inspirerende at gamle lesere er så trofaste og følger bloggen daglig.

Nå syns jeg jo at jeg har skrevet endel bra innlegg, og har også hatt litt hjelp av min sønn.. Så jeg tenkte i dag at jeg skulle sette opp en liste over 15 innlegg som jeg synes er verdt en titt, slik at nye lesere kan bli litt bedre kjent med meg og så håper jeg at noen kan være en hyggelig reprise for gamle og trofaste lesere.

1: Tupperware til glede og besvær beskriver mitt ganske så intense forhold til Tupperware og tupperwareparty..

2: Unger og mat. Er det noe mødre stresser med så er det mat til ungen det første leveåret. Kanskje kan dette innlegget, fra en kanskje litt FOR avslappet trebarnsmor få noen nervøse førstegangsforeldre til å senke skuldrene litt.

3: En i rekka. Når du blir født som tredjemann så har du ikke akkurat trukket vinnerloddet..

4: Menn, verktøy og garasjer. Hva er det med mannfolk og garasjer?? En virkelighetsbeskrivelse

5: Krig i stua. Yme forvandlet seg plutselig fra en pludrende sak som lå på rygg til en mobil enmannshær med alt og alle som fiende.

6: Fra fjell til tallerken. En beskrivelse av hvor fårikålkjøttet EGENTLIG kommer fra..

7: Leselekse. Ikke alltid så enkelt å lese på leksa når lillesøster til stadighet avbryter

8: Så nær, så nær. Av alle traumatisk fergeturer vi har hatt i høst var dette den værste!!

9: Feit over natta. Plutselig var føttene mine tre ganger så store som kvelden før..

10: Når var du egentlig ute med søpla sist? En beskrivelse av arbeidsfordeling i heimen.

11: Mormor! Hyllest til min elskede mamma som redder oss gang på gang.

12: Julekort fra oss. Samme stresset hvert år, og det ender alltid med at kortene blir sendt i romjula.

13: Samsovingsnakke. Mitt besøk hos fysioterapeut beskrevet med all den smerte det innebar.

14: Kjære mamma, hilsen Yme. Ymes føste blogginnlegg

15: Kjære Gunhild og Jørn. Gunhild og Jørn jobber i barnevernet her i kommunen. Yme søker kontakt!!

Ellers så ligger de mest populære innleggene mine på høyresiden på bloggen. For nye lesere kan jeg jo også si at jeg har en egen facebookside. 🙂

Så får dere ha en hyggelig aften og tusen takk igjen til alle som leser mine små skriblerier og som legger igjen kommentarer. Nå er det Camping på Øland på opptak fra i går. Det gledes!!

3 Kommentarer on Gamle innlegg for nye lesere..

  1. Gratulerer med høythengende og velfortjent nominasjon! Jeg har lest en del av innleggene jeg ikke hadde sett før, og jeg lo 🙂

  2. Man kan bare stemme en gang i hele perioden (jeg er en gammal ringrev;)
    Ser at kidsa dominerer i alle kategorier. Ja, ja, det er jo en ære å være nominert, vi får se sånn på det:) Så gøy for deg å få høye lesertall – det er stas, og litt sånn spennende og skummelt…

Stengt for kommentarer.