Hei.

Jeg har jo sett at det nå er tiden for årskavalkader også i blogglandia. Nå begynte jo jeg å blogge i september så dette kunne blitt et meget kort innlegg. Men det er jo ikke helt meg da, korte innlegg altså så her er årskavalkade for Casa Didriksen med og uten blogg…

Januar:
I januar vraltet jeg rundt vekselvis som en strandet hval og en oppblåst hvalross. 29,Januar var det endelig slutt på elendigheten og da Henning dro på jobb på morgenen ventet jeg hele 20 minutter før jeg ringte og ba ham komme hjem igjen. Halv syv på kvelden kom Yme Sirius. Timene i mellom bel brukt til å analysere lystgassens virkninger på kroppen. Fine greier slik lystgass altså. Yme var jo perfekt på alle måter, navnet ble som vi er vant til på våre unger motatt med noget blandet jubel.. “jeg trodde det var oppdagelsen av en ny planet dere postet på facebook”, “er det seriøst ment” “ååå så fint!!”

 
 

Februar:

I februar ryddet vi. Så hadde vi visning. Vi var kjempesyke hele gjengen. Jeg og Yme var faktisk en helg på isolat på sykehuset. Så solgte vi det gamle huset vårt. I og med at det nye så ut som dere ser under så var jo det litt spennende da.. Ville vi ha et nytt hus å flytte inn i når vi måtte gi fra oss nøklene??

Mars:

I mars bodde Henning og svigerfar i garasjen. De skrudde sammen skrogene til et kjøkken og fem bad. Litt kaldt i garasjen, men greit nok. Yme smilte sitt første smi, faren var inne lenge nok til å få det med seg. Ungene gikk stort sett for lut og kaldt vann men vi nærmet oss et kjøkken i det nye huset..

April:

Det kom endelig snø så vi gikk faktisk en hel tur i lysløypa. Så var det påske. I og med at alt annet var rensket av vegger og all nips og naps var pakket ned i gammelhuset var det kjempe god plass til påskepynt. Ungen laget masse og jeg hengte opp alt. Særlig kyllingen som holder på å bli født ut av et gullegg skapte mye glede. Ungene satte også opp gulrottre på nattbordet og jammen ble ikke påskeharen så glad for det at den la igjen påskeegg spekket med godter! Så gikk ungene litt mer for lut og kaldt vann, Yme stakkar måtte tilbringe kveld etter kveld i nyhuset mens mens vi monterte baderomsinnredning i fem bad.. Man kan amme i de merkeligste stillinger skal jeg si dere… Isa fikk inspisere sitt ferdige rom og var fornøyd!

Mai:

Isa fyllte tre år og var rimelig fornøyd med kaka. Vi feiret 17 mai og barnedåp på samme dag. Vi ventet og ventet på ei trapp og etter mye klabb og babb kom den slik at vi plutselig var flyttet til det nye huset. Vi fikk først holdt barnedåp der og et var jo stas da. Yme fikk sin første skje med grøt og det ble behørig dokumentert!

Juni:

Eir hadde sin siste dag i barnehagen med overlevering av diplom og avslutning med overnatting i lavvo. Stor stas. SÅ feira vi Hennings bursdag. Han klager over at det er lite bilder av ham, så her får han i allefall ett..

Juli:
Vi dro på ferie i lofoten, en stormfull opplevelse, barnevogna blåste av veien. Mesteparten av tiden gikk med til å lære opp Yme i bruk av iPad. SÅ var vi i bryllup i vesterålen før vi satte snuten nedover til Oldemor Inger! Koselig helg hos superfadderne med paibaking og obligatorisk bading ble det også.

August:

Ferie på Østlandet. Morfar syntes det var kjempemoro både i lekeland og i tusenfryd og ungene koste seg også. Når vi kom hjem så begynte Eir på skola. En overgang både for henne og for oss. Men det har gått strålende. Hun er blitt så altfor stor og jeg lurer på hvor den lille jenta mi har blitt av. Isa synes det er blodig urettferdig at ikke hun kan får gå på skola også. Hun kan tross alt alfabetet!

September:

Jeg begynte å blogge! Nå skulle jeg skrevet en fin statistikk om innlegg og antall treff på siden og greier, men det gidder jeg ikke. Men blogging er kjempegøy og til min store overraskelse så ser det ut til at folk liker det jeg skriver så det ble en kjær hobby!  En stor happening i september forøvrig var at Isa fikk OnePeace!

Oktober:

Man begynte å finne Yme rundt omkring overalt. Plutselig veldig mobil!! Vi fikk pusset den siste murveggen og det var Halloween. Jeg begynte å innse at permisjonen snart var over og det var med litt blandete følelser. Året hadde gått så fort og vært fyllt med så mye annet en babytid..

November:

Forferdelige dag. Eir fikk hull i ørene. Nå sitter de der og hun nekter å bytte for det gjør jo bittelittegranne vondt så det var da enda godt hu ner strålende fornøyd med de hun satte inn.. Ellers ble Eir 6 år og behørig feiret. Årest julekort ble laget og jeg begynte å jobb. Bloggen ble morsommere og morsommere å skrive og jeg begynte å få en del komentarer og “venner i blogglandia.

Desember:

Litt mer travel og hektisk enn jeg hadde håpet. Men det ble jul. Yme går snart og jabber og sier i allefall noe vi tror er BØ, mamma, pappa og oi! Han er blitt så stro så fort og vokser bare videre. Det ble jul også hos oss og en koselig jul ble det tross for et par hektiske vaktdøgn og en liten storm. Vi har fått med oss lucia og juleavslutning og det som hører til og nyttår ble behørig feiret.

Så med denne gjennomgangen ønsker jeg alle lesere et riktig godt nyttår! Vi har ingen store happenings planlagt i 2013 så jeg har forhåpentligvis god til til blogging. Jeg koser meg med hvert innlegg og setter utrolig stor pris på alle tilbakemeldinger og kommentarer jeg får! Godt nytt år og så blogges vi!

14 Kommentarer on Årskavalkade 2012

 1. Herlige bilder!
  Og for et begivenhetsrikt år. Hvordan har du fått tid til alt?
  Godt nytt år til deg og familien din 🙂

  • Nei, tid, hvor tar man den fra… Når jeg ser over dette selv virker 2012 litt stappet for å si det slik. Vanligvis føder vi ikke barn, sleger hus, bygger hus og diverse i løpet av et år, så håper 2013 blir litt mer “som normalt” 🙂

  • Hadde jeg begynt å blogge i April så ville minst femten av innleggene vært fyllt av den trappa. Kjenner at blodtrykket stiger og må roe meg med litt Pepsi Max bare jeg tenker på det. Men nå er den her, knirker som bare det, men kommer aldri til å bli demontert igjen! Godt nytt år!!

 2. For et begivenhetsrikt år med både et nytt familiemedlem og nytt hus 🙂 Mange koselige bilder.
  Ha et riktig godt nyttår Laila, gleder meg til å følge bloggen din i året som kommer

 3. wow , det var begivenheter i kø Mange store forandringer på et lite år..
  Så flinke dere har vært 🙂 og så flott at du begynte å blogge. Trives hos deg, og med tilbakemeldinger fra deg!

  Vi blogges helt sikkert i 2013.
  Det er jeg ganske sikker på 🙂

  Nann Karin

  • Vi blogges ja. Nå har jeg spredt godt rundt omkring at mitt ønske for det nye året er å sitte her nede i kjelleren å kose meg med bloggen min så jeg håper det slår til. Og når jeg ikke skriver noe selv så kan jeg jo f.eks kose meg inne hos deg 🙂 Godt nyt år Nann Karin! Klem

 4. En flott oppsummering! Det er morsommere å blogge når man får litt tilbakemelding, ja:) Ha, ha, lo av det med Yme – kan tenke meg at noen reagerte, ja;) Jeg synes det er et kult navn, tøft med et navn som ikke så mange har:) Og han har en fin bursdagsdato:)

  • Har fått noen komentarer på navn ja. Når Eir kom var komentaren fra mamma: Dere kan da ikke døpe ungen for batterisyre (å eire= batterisyra renner ut av batteriet og blir grønn), kommentaren fra svigermor var at vi kunne jo enda ombestemme oss. Med Yme har vi det på video fra føden når det blir spurt om vi er seriøse med navnet. 🙂 Men nå kunne ikke noen av ungene hett noe annet for de er rett og slett Eir, Isa og Yme!

 5. Så herlig kavalkade 🙂 Synes du har nydelige navn på barna dine (deres) jeg. Morro med folk som tør å ha noe ikke alle andre har 🙂

  SV: Det problemet har jeg også, så jeg tror det er noe med MAC som blokkerer. Eller så er det blogger som er litt klikk :/

Stengt for kommentarer.