Hei.

Nå trodde dere antakelig at jeg skulle skrive et hysterisk morsomt innlegg om solarium eller noe slikt. Dengang ei. Har vært i et solarium en gang i mitt liv og aldri siden…

Men jeg har altså fått en veldig veldig hyggelig overraskelse i dag. Vel egentlig så visste jeg at den skulle komme, for jeg fikk en mail fra en hyggelig dame for noen dager siden, men jeg trodde det skulle komme på mandag, så derfor ble jeg overrasket allikevel.

Jeg er blitt kåret til ukens superblogger på Bloggtoppen! Klapper meg selv på skulderen alt jeg kan og nyter denne store berømmelse! Det er altså mine femten minutter i solen, for neste uke er det en ny superblogger som kan sole seg..

Bloggtoppen er en kjempefin side. Der får ferske bloggere som meg selv anledning til å presentere bloggen sin og man kan legge ut innleggene sine der. Jeg har selv funnet mange fine blogger der inne og det er en fin måte å bli kjent med nye blogger på. Det blir veldig anderledes enn de vanlige blogglistene der mote, dagens outfit og slikt dominerer veldig.

Så jeg takker og bukker til Bloggtoppen, som har lagt merke til bloggen min og til alle som har likt innleggene jeg har lagt ut der. Så skal jeg fortsette å sole meg i 14 minutter til…

14 Kommentarer on Mine femten minutter i solen..

 1. Så artig! Gratulerer så mye 🙂
  Og tusen takk for hyggelig award denne uka 🙂 Jeg har bare ikke rukket med å takke før nå!
  Og når jeg først er i gang med å takke, så takker jeg også for alle hyggelige kommentarer hos meg 🙂
  Ha en fin-fin lørdagskveld og helg!

 2. Så morsomt, gratulerer ! 🙂

  og takk for trofaste besøk, jeg setter pris på de 🙂

  Ha en fin lørdagskveld! Her er vi hjemme etter en “lang tur” til Hamar. Ikke med slakt med bursdag som mål. Det ble litt julegavebytting også, når vi først var i farta 🙂
  Klem

  • Takk. Her har vi vært på julemesse i dag. Eir fik prøve skyting og ble hekta, så nå ser vi for oss landskytterstevner og det hele.. Press på unge skuldre? Neida…

Stengt for kommentarer.