Hei.

TAMTADADAMMM!!!!

Jeg har faktisk for få minutter siden passert 10 000 treff på bloggen min. Det er jo helt fantastisk og overgår selv de villeste drømmer jeg hadde da jeg begynte å skrive i September. Da tenkte jeg mer at det ville være moro for mormor å se hva de søte små gjorde på dagen, litt mer enn det jeg fikk trykket inn i Facebookstatusen. Og så kanskje en fjern slektning rundt omkring ville finne det moro å lese.

Men så viste det seg jo at det var utrolig artig å skrive og motivasjonen har steget og steget og er nå langt over taket. Og det er jo på grunn av at dere gidde å lese det jeg skriver. Tusen, tusen takk!! Noen av dere kjenner jeg jo, men det er også treff fra India, Israel, Tyrkia, Spania, USA mm og jeg lurer jo veldig på hvem det er som sitter i India og leser bloggen min.. Har planlagt å lære meg litt indisk for å i det minste kunne skrive HEI! til denne personen 🙂
Men for å gi litt tilbake så har jeg i dag en kjempefin gave som ikke bare en, men hele to stykker av dere skal få!

Jeg blir imponert over flinke folk. Det være seg folk som går fra Lindesnes til Nordkapp, folk som tryller frem de lekreste retter av to tomater og en boks hermetiske erter eller folk som kan sy, strikke eller andre ting med hendene. Mine gaver kommer fra en person i sistnevnte kategori.

På kullet mitt i Tromsø hadde jeg ei jente som het Ingvild Holm. Hun driver og syr barneklær på fritiden når hun ikke er lege. Helst ville hun vært lege på fritiden og sydd barneklær på dagen, og det skal dere ikke se bort i fra at hun kan realisere. Kjempefine barneklær synes jeg hun lager! I hele høst har hun lagt ut bilder av en stadig voksende kolleksjon klær på facebook og jeg har blitt mer og mer imponert. Nå har jeg klart å klore til meg to av luene hun har sydd, og det er de jeg skal gi bort i dag.

Dersom du ikke vinner premien så har Ingvild en nettbutikk på Epla. Den heter Ingvilds finstas og er vel verdt et besøk. I tillegg så skal hun selge produktene sine på “Et marked” på Workinnmarka skole 17-18 november, så er du i Tromsø: løp og kjøp! I tillegg til luene som du ser under her så må jeg jo vise frem Yme i den nye smekken sin. Det er samme mønster som den blå lua, bare i grønt.

Her er bilde av de flotte luene. De er i størrelse 1-2 år. Men de varer lenge for denne størrelsen passet like godt til Yme som på Isa fant jeg ut 🙂 Inni er de foret med ull og bør derfor vaskes på handvask/ullvask. Om du ikke har småbarn selv så kjenner du kanskje noen med småbarn og da er disse en super julegave.

Lyseblå med romskipmotiv
Rosa med dådyr

Det du trenger å gjøre for å være med på trekningen er:

1 lodd: Legg igjen en kommentar under her og si hvilken lue du har lyst på, rosa eller blå.
 
1 lodd: Lik bloggen min på facebook. Du får også et lodd dersom du allerede liker meg der.
 
1 lodd: Følg bloggen min eller bli en følger av bloggen.
 
 
Skriv i kommentarfeltet hvor mange lodd du tar. Dersom du ikke har noen egen blogg eller er så bekjent av meg at jeg vet hvordan jeg skal få tak i deg så må du også legge ved en mailadresse i tilfelle du vinner 🙂 Jeg trekker vinnerne på søndag 4/11 for da har mamma bursdag!
 
 
Lykke til og måtte de beste menn eller kvinner, eller en av begge deler vinne!!


21 Kommentarer on Giveaway!!!!

 1. Eg tar tre lådd eg :)) Har føllt me på blåggen din siden du starta å skriv. Fantastisk morsom læsing! *To tåmmla opp* Fårtsætt sånn :)) -Monika Mikkelsen-

 2. Hei Laila

  Du er så flink å skrive… hvor mange lodd kan jeg ta?

  Jan Håkon

  æ vil jo ha blå lue til meg da.. 😉

 3. Hei Laila. Eg har lest nesten alle innlegg….har høytlesing t gubben. Du e kjempe god ! Eg tar tre lodd….ønsker rosa lue. God fortsettelse….gler meg 🙂

 4. To lodd her. Vet ikke hvordan man følger en blogg så…. Litt fjern;-) Marie er en klar kandidat for rosa lue. Hilsen Katrine W.

  • Å følge en blogg er bare at du leser den fast og det tror jeg nok du gjør så du får tre lodd:) Man kan også legge inn mailadressen sin litt opp på høyresiden her, da får du mail hver gang jeg poster noe. Eller du kan legge deg til under “følgere” Da trykker du på den blå knappen og bruker google, Yahoo eller twitterkonto for å legge deg til. 🙂

 5. Hmm, vet ikke om den rosa lua blir for lita for min treåring? Hvis den blir for liten, og hvis jeg vinner, tar jeg kanskje en blåå lue som jeg kan gi bort til min vesle nevø:)

  • Tror du da får den blå som nevøen din kan ha nytte av lenge. Isa som er tre og et halvt passet den rosa, men det hadde kun vart ut sesongen.. Men Pia, hvor mange lodd?? 🙂 🙂

 6. Tar 3 lodd, jeg 🙂 Storkoser meg med å lese bloggen din! Ønsker meg den blå lua 🙂

 7. Jeg leser jevnlig bloggen din, Laila, og smiler gjenkjennede til mye av det du skriver. Du er flink til å skrive! Og Ingvild er flink til å sy! Skulle ønske jeg vant en rosa lue….
  Kjersti Ødegaard

 8. Pappaen til lille Petrus liker blått bedre enn rosa. Trekker derfor tre blå lodd 🙂

  Gratulerer med titusen treff på sidene dine forresten, jeg skal bli med å klikke deg videre 🙂

  Ha en god kveld !
  Klem

 9. Det e nok vællfortjente 10.000 lesere, du imponere som skribent:)Å med sjanse til å vinne fin lue fra anna talentfull kulling, må æ jo åsså klare å kommentere her på bloggen din;) Dåkker e flinke begge to!! 🙂 Marte ville nok passe i rosa dådyrlua:) IreneL

 10. Flinke, flinke Laila! Alt du får presset inn i hverdagen. Følger imponert med, og koser meg med bloggen din til frokosten 🙂 Jeg hiver tre blå lodd i trekningsbollen… Malfred har gulpet på den rosa luen (via iPaden), og jeg tolker det som at han kunne tenke seg den blå! Bergenshilsen fra K.

 11. Hei, jeg vil gjerne være med med 3 lodd 🙂 Hadde egentlig ikke tenkt å være med siden jeg har like mye vinnerlykke som Donald, men tenkte å kjøpe lua direkte. Men ser at den ikke er i nettbutikken i akkurat det mønsteret du har her, så da prøver vi vinnerlykken og ønsker en blå om vi skulle vinne. Hilsen Torill og William 🙂

 12. Ah, den som hadde hatt en sånn rosa en til lillegull! Jeg tar to lodd! Og grattis med 10.000, så bra!!

Stengt for kommentarer.