Da har jeg på et eller annet vis klart å starte min egen blogg. Jeg har ingen intensjoner om å bli størst i Norge, heller ikke i Nordland eller i Gildeskål for den del. Tanken min bak er litt som den til Pia’s verden nemlig at dette er et univers mine barn kommer til å navigere mye lettere enn meg i og derfor er det vel ikke dumt å være med på sidelinja.

Livet  for tiden dreier seg mye om søvn. Det er jo en velkjent torturmetode å frarøve folk sammenhengende søvn. I så måte har vi en torturist av fremste klasse boende hos oss. I tillegg har han flere assistenter, en mere hjelpsom enn den andre som bidrar når førstemann tar en pause. Det dreier seg så klart om vår kjære sønn på 7,5 mnd. Fra å være et godt sovende spedbarn som gav sin mor (og sin far) mer enn nok nattesøvn de første månedene er vi nå våken veldig ofte. Og når han sover høres gjerne “æ e fææææærdi” fra badet der storesøster er opp på do sånn ca klokka halv fire og trenger assistanse for å finne kosehund, kosegris (som forøvrig bruker 1/3 av senga) og dierse annet som skaltil for å finne roen.

Pupp er det slutt på og det virker ikke som om den savnes, avokado er forsøkt i store mengder, vi har lagt så tidlig som halv seks uten at det hjalp nevneverdig.. Nå er min teori at han er overtrøtt pga lite soving på dagen slik at i dag blir han trillet i vogna og rugget i søvn så fort han blunker.. Så får vi se. Hjelper ikke det får vi forsøke fars teori, la ham være våken HELE dagen og se om han ikke sover ei natt da.

Men en gulrot er i vente. Jeg skal to dager på kurs i Oslo om to uker. Helt alene, ikke et barn i sikte og da, da skal jeg sove en hel natt!

Ha en flott dag! Jeg har plassert min blogg i Inndyrnorske bloggkart!

2 Kommentarer on En gang må være den første.

  1. Grattis med blogg! Det er lærerikt å blogge! Jeg har lært masse, samtidig som det er en del tekniske greier jeg ikke helt har skjønt…
    Kjenner veldig til det der med våkne barn – kan bare trøste deg med at det går seg til;) Lykke til med videre blogging:)

  2. Hei! Så moro at du har funnet bloggen min! Liker veldig godt det du skriver og kjenner meg igjen i mye. Ser jo at dette blogguniverset er et stort og uoversiktlig å orintere seg i og at det kommer til å ta både tid og arbeid å finne ut av det, men du verden så moro! Tekniske greier er også min svakhet, men satser på litt hjelp fra sidelinja, les mann, på det området 🙂 Ha en fin søndag og kos deg med blogging du også!

Stengt for kommentarer.